Kako izabrati frizersku stolicu

Kako izabrati frizersku stolicuAko ste vlasnik salona u potrazi za novim frizerskim stolicama, možda već znate sta Vam je tačno potrebno i već ste odabrali boju i stil. Ako ste u procesu otvaranja novog salona, ili imate malo iskustva u kupovini nameštaja za salon, evo šta je potrebno znati…

Kako izabrati frizersku stolicu?

1) Vi ćete želeti da se uverite da poznajete klijente i šta oni očekuju od frizerskog salona. Da li su Vaši klijenti mladi stručnjaci u potrazi za najnovijim, modernim frizurama, ili možda starije osobe kojima je prijatna reč uz kafu potrebna koliko i klasično šišanje? Šta će stariji klijenti misliti o Vašem modernom nameštaju i opremi za frizerski salon?

2) Šta ljudi očekuju od svog frizera na osnovu njegove lokacije? Njihova očekivanja nisu ista prema salonu u strogom centru grada ili na periferiji. Vaše stolice treba da odražavaju potrebe Vaših klijenata.

3) Koja vrsta frizera ste Vi? Ako Vaše usluge nudite ženama, muškarcima i deci svih uzrasta, onda ćete imati različite zahteve za frizerske stolice nego berberi ili isključivo ženski frizeri.

4) Vi ćete želeti da se uverite da ste odabrali frizerske stolice odgovarajuće boje. Nećete želeti da budu previše upadljive ili „drečave“, ali potrebno je da budu primećene.

5) Obratite pažnju da stil odabranih frizerskih stolica odgovara stilu Vašeg salona. Ne želite moderan minimalistički dizajn ako su Vaši klijenti navikli na tradicionalno okruženje u Vašem salonu.

6) Pobrinite se da sedišta budu udobna. Neki od Vaših klijenata provode mnogo vremena u sedećem položaju, i neophodno je da im bude prijatno kako biste opušteno i samouvereno šišali i oblikovali njihovu kosu..

7) Bez obzira na izbor frizerskih stolica, važno je da izabrani nameštaj bude dugotrajan i lak za korišćenje za sve klijente i zaposlene.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovan Spasojević

Avatar photo
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *