Kako izabrati frizera

Imao je tako vešte ruke, bio je mag sa makazama, vrač u pogađanju vaših neizrečenih želja, maher transformacije i tako vam je masirao glavu da su vam se žmarci spuštali niz kičmu. I onda je naprasno rešio da ode u Ameriku, ili šta ti ja znam gde, ili ste vi promenili kvart zato što ste se udali ili ste se razveli, svejedno je uostalom, tek vi ste suočene da nemate više svog frizera. Tuga je neminovna, nemojte se uopšte nadati da nećete patiti. Ali kad vas prođe separaciona kriza, shvatićete da život ide dalje ,sutra je novi dan, a kosa raste. I morate da nađete novog. Jedan se otego, drugi protego.
Kako izabrati frizera

Kako izabrati frizera

  1. LOV NA NOVOG
    Odmah da znate, posao vam nije ni malo lak. Da biste našle pravog, morate se naoružati strpljenjem. Imate dve solucije, ili koristite usluge svojih prijateljica provodadžika koje će vam izbor učiniti lakšim svojim preporukama, ili pak počnite da izlazite po salonima. Lepo se spremite, zaređate od frizera do frizera, sednete unutra i gledate kako svaki od njih radi .Imate i treću takozvanu kombinovanu tehniku, a ta vam je možda i najbolja. Idete kod onog koji žene hvale, ali pre nego što mu prepustite svoju glavu, budno motrite na njegov rad. Pa kad vidite dal zna znanje, lako ćete mu reći DA.
  2. RAZUMEVANJE
    I tako, odabrali ste čoveka, zakazali i došli. Kao što i same znate, za svaku vezu je pa i ovu frizerajsku, komunikacija je ključna stvar. Razjasnite najpre sebi, a onda i njemu, šta tačno očekujete.
    Pred početak tretmana obavezan je razgovor u kome ćete moći da otvorite dušu i precizno predočite novoizabranom frizeru svoju sliku sebe u bliskoj budućnosti, tj. posle njegove akcije nad vašom kosom. Trudite se da se izražavate što plastičnije jer on ne čita vaše misli, tek ste se naime upoznali.
    Takođe nemojte propustiti priliku da dramatičnim tonom saopštite šta nikako ne želite da vidite na svojoj glavi. Ta negativna argumentacija ume da bude od koristi, ako nigde drugde ono kod frizera.
    I još nešto. Nikada ga nemojte porediti sa bivšim. A ako je stvarno dobar, umeće da proceni koliko želje korenspondiraju s realnim potencijalima vaše kose, pa ćete tako dobiti jedan profesionalni fidbek i pregovori će moći da uđu u završnu fazu.
  3. KUCNUO JE ČAS
    I počinjemo. Imate tremu. Ništa zato, to je normalno. Samo dišite duboko.
    Osećate kako vam češljem prolazi po glavi, vuče pramen nagore i fik. Bio je to prvi rez. Živeli. Sada sve ide samo od sebe. Nema nazad, ošišaće vas, pa šta vam Bog da. Nadajmo se samo da ćete izaći nasmejani, srećni i zadovoljni frizurom. I da ćete mu se ponovo javiti. A ako ne, onda jovo nanovo.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *