Kako staviti veštačke trepavice

Ako želite staviti veštačke trepavice morate biti jako strpljive i koncentrisane. Veštacke trepavice vam mogu odmah po stavljanju dati sjajan glamurozan izgled. Možda će vam delovati da izgledaju neprirodne ili da ih je teško prilepiti, ali nemojte se brinuti. U tekstu koji sledi pomoći ćemo vam da to uradite bez problema…

1) Kapci. Da bi se veštačke trepavice dobro zalepile, kapci moraju biti čisti i suvi.

2) Maskara. Prvo na svoje trepavice nanesite maskaru u tankom sloju.

3) Iscrtajte ajlajner. Zatim po ivici kapaka iscrtajte alajner, prstom protrljajte liniju, kako bi postigle „zamagljeni efekat“. Na taj način će tračica koja drži veštačke trepavice biti manje upadljiva.

4) Lepak za trepavice. Iscedite malu količinu lepka za trepavice na prst i njime nežno pređite preko tračice veštačkih trepavica.

5) Lepljenje. Polako zalepite veštačke trepavice što bliže ivici prirodnih trepavica. Lepite ih od spoljašnje ka unutrašnjoj strani. Sa dva prsta pritisnite ivicu trepavica i sačekajte nekoliko sekundi da se lepak osuši.

6) Malo maskare za kraj. Pošto uspešno nalepite veštačke trepavice, nanesite malo maskare, ona će biti dodatni lepak, koji će omogućiti prirodnim trepavicama da se izmešaju sa veštačkim. Pažljivo učešljajte maskaru u unutrašnji deo gornjih trepavica; sačekajte malo, pa ponovite.

Napomene:

– Ukoliko želite da postignete prirodni izgled izaberite one trepavice koje imaju različitu dužinu dlačica. Slobodno ih i same, pre stavljanja, skratite makazicama na željenu dužinu.

– Veštačke trepavice skidaju se odgovarajućim sredstvima za skidanje šminke premazivanjem mesta gde su umetnute. Budite pažljive da ne bi oštetile svoje trepavice.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *