Kako izabrati poklon za dečka

Vašem dečku je uskoro rođendan? Ili se bliži neki jubilej, godišnjica, proslava i slično? Bez obzira na povod, vi ćete svakako želeti da taj dan provedete sa njim i da i njemu i vama bude divno. Da bi taj dan bio još lepši, poželjno je izabrati poklon za dečka. Neki koji on zaista želi i koji će mu se svideti.

kako izabrati poklon za decka

 

Koje su to stvari na koje trebate obratiti pažnju pri izboru? Saznaćete u nastavku texta…

1) Prva i najbitnija stvar koju treba da uradite je da se pripremite unapred za taj svečani dan. Sigurno puno vremena provodite pričajući o raznoraznim temama i svako od vas iznosi neka svoja razmišljanja, stavove, želje i sve ono što voli i što ne voli. Tu je vaša šansa. “Ulovite“ te situacije kada vaš dečko kroz priču iznese one stvari koje voli i koje ga oduševljavaju. Možda je to lopta od fudbalskog kluba za koji navija, možda je to parfem nekog njegovog omiljenog kreatora, možda je to neki lep sat, narukvica ili bilo šta drugo. To će vam svakako pre ili kasnije kroz razgovor nesvesno otkriti. Vaše je samo da ga pažljivo slušate i odgovor na pitanje šta da mu kupite, sam će vam se stvoriti.

2) Sledeća stvar o kojoj treba da razmislite je to koliko je vaša veza ozbiljna, koliko ste dugo zajedno i ima li vaša veza perspektivu. Sigurno ne želite da potrošite previše novca na neki skupoceni sat na primer, ako je veza loša, nestabilna i može se desiti da ubrzo raskinete. Isto tako sigurno nećete želeti da mu poklonite nešto vredno na samom početku veze, kada ste zajedno tek mesec dana ili manje. Procenite šta ide za koju priliku, a poklon birajte i prema tome koji je povod. Ipak nije isto ako je to njegov rođendan, ili samo 4 meseca veze. Svakako bi za rođendan trebali odvojiti više novca i odabrati nešto što je vrednije, a za obeležavanje meseca veze trebali bi biti više kreativni i napraviti mu neko romantično iznenađenje, ili mu napraviti nešto romantično što će ga uvek podsećati na vašu ljubav.

Konkretnih ideja je jako puno i uvek savetujem da doznate od njega lično šta voli i šta mu je potrebno, jer će vam to svakako i sam reći u nekom spontanom razgovoru. Ipak, preporučiću vam nekoliko kreativnih ideja koje mogu biti univerzalne za razne prilike i možete ih koristiti u paketu sa još nekim poklonom:

– kupite 2-3 pakovanja mirišljavih svećica i poslažite ih u obliku srca na tepihu vaše sobe, upalite ih i uvedite ga zatvorenih očiju, sigurno neće ostati ravnodušan :)

– nakupite latice od ruža i na vašem krevetu mu uz pomoć njih ispišite “Volim te“ ili neki drugi lep text vezan za vas

– uradite majicu sa nekim zanimljivih textom ili slikom koju će moći da koristi npr za spavanje i svaki put kada legne u krevet setiće se svoje devojke i vaše ljubavi

– kupite veliki pano na kome ćete moći da zalepite neke vaše slike ili napišete razne lepe stihove koje se odnose na vašu vezu i vašu ljubav, uključite maštu i budite kreativni

Pored ovih par saveta, uvek se možete odlučiti za one malo klasičnije poklone sa kojima ne možete pogrešiti, tipa: parfem, sat, narukvica, privezak, neka lepa plišana igračka itd.

Izbor je sada na vama, i ne zaboravite da sledeći put kada budete pričali dobro obratite pažnju na to šta voli i šta bi želeo da kupi u skorije vreme, pa budite brži od njega i iznenadite ga za tu posebnu priliku :)

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako iznenaditi voljenu za 8.mart

Kako iznenaditi svoju voljenu za 8. Mart

8 Mart je poseban dan za svaku ženu, i one tada potajno očekuju neko romantično …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *