Kako iznenaditi dečka za prvu godišnjicu

Prvih 365 dana provedenih sa voljenom osobom izgleda kao putovanje oko sveta, koje niko od partnera ne želi prekinuti. Godišnjica veze je dan koji partneri obeležavaju na razne načine, od nekih neobičnih do jednostavno romantičnih…
poklon-za-godisnjicu

Kako iznenaditi dečka za prvu godišnjicu

  1. Pre svega, morate znati da je cela jedna godina izuzetno dug period u kome morati upoznati svoju voljenu osobu „do poslednje tačke“. U svim situacijama pokušavajte da „izvlačite“ iz njega sve informacije korisne za iznenadjenja, poklone, itd… Pitajte ga šta voli da jede, pije, gde voli da izlazi, šta preferira od odeće, obuće, koji mu je omiljeni restoran… To će vam izuzetno pomoći u odabiru poklona koji će ga u svakom smislu ostaviti bez reči.
  2. Kada pomislite na poklon, „pada“ vam hiljadu ideja u glavi šta biste mogli da pripremite. Ako je ljubitelj nakita, kupite mu neku jednostavnu srebrnu narukvicu ili lanac na kome možete ugravirati datum kada ste se prvi put poljubili ili ugledali, ili vaša imena… :) Što se tiče narukvice, preporučujem „kaučuk narukvicu“ jer je ona jednostavna a i veoma interesantna za poklon. Takođe, možete ga častiti jednim satom, ili pak komadom odeće ili obuće.
  3. Ako ste romantični, napravite mu iznenadjenje sa ružama, tako što ćete posipati latice po njegovoj sobi ili negde u prirodi i dočekati ga raširenih ruku :) Ili možete napraviti stazu od latica ruža koja će ga odvesti do ljubavnog pisma koje je na tajnom mestu, a u jednom trenutku se možete pojaviti Vi.. i to će ga ostaviti bez daha :)
  4. Napravite spomenar sa vašim slikama, porukama, tekstovima, kartama, papirićima… Tu opišite kako ste se upoznali, muvali, pa sve do današnjeg dana kada slavite godišnjicu. Očekujte da ga to neće ostaviti ravnodušnim :)
  5. Uplatite vikend u spa-centru za dvoje, i uživajte do mile volje! ♥
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Teodora Trubarac

SLIČNO

Kako odabrati poklon za 8.mart

Pre nego šta vam damo neke savete i ideje za poklon za 8 mart, prisetimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *