Kako se rešiti podbratka

Kada zađete u određene godine, mišići vrata se opuštaju i gube svoj tonus, a kao rezultat ovoga će vam se pojaviti neprivlačan podbradak. Takođe, ukoliko nabacite nekoliko kilograma viška, najverovatnije nećete biti zadovoljni izgledom donjeg dela vaše glave na kojem će se pojaviti ovo „čudovište“. Ovaj problem možete rešiti plastičnom operacijom, ali ako ste ipak pristalica rešavanja stvari na prirodan način, postoji nekoliko lakih vežbi koje vam mogu pomoći da se izborite sa ovim problemom:
podradak

Kako se rešiti podbratka

  1. Bilo da ste u sedećem ili stajaćem položaju, ispravite ramena i polako počnite da okrećete glavu sa jedne na drugu stranu. Ove pokrete činite polako da bi vam se mišići vrata polako zatezali. Ponovite vežbu 10 puta kako bi ona imala što više efekta. na ovaj način, mišići i koža će se zatezati, a vaš podbradak će vremenom nestati.
  2. Još jedan način koji će vam pomoći da se rešite podbradka je ako nekoliko puta na dan širom otvorite usta i zadržite ih tako desetak sekundi. Što češće budete praktikovali ovu vežbu, vaš neprijatelj će brže nestati.
  3. Sedite u „turski sed“ i levu ruku stavite pored vas na pod, bez da se na nju oslanjate. Zatim podignite desnu ruku tako da vam dlan bude okrenut ka licu i prislonite je preko levog uha i glave. Polako povucite glavu na desnu stranu, tako da osetite zatezanje u vratu. Zatim, levom rukom uhvatite levo rame i polako ga gurnite unazad. U ovoj pozi ostanite pet sekundi. Isti postupak ponovite i sa drugom rukom. Ova vežba će vam pomoći da zategnete bočne mišiće brade.
  4. Ispravite se u stojećem položaju, podignite glavu i napućite usne kao da šaljete poljupce. Ostanite u tom položaju deset sekundi pa sve to ponovite još pet puta. Osetićete kako vam se mišići vrata zatežu, a ovo će pomoći u eliminisanju podbradka.
  5. Još jedna vežba uz pomoć koje ćete uspeti da se rešite podbradka je sledeća: Zatvorite usta i pokušajte da izgovorite slovo „L“. Vežba je dosta teška pa će vam možda trebati više vremena da uspete da je izvedete, ali će definitivno dati pozitivne rezultate.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Sanja Stojkov

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *