Kako pravilno naneti kremu za samopotamnjivanje

Ukoliko ste pristalica preplanulog tena, morate voditi računa o tome kako nanosite kreme ili sprejeve za samopotamnjivanje da vam koža ne bi izgledala šareno. To može da izgleda veoma ružno, zato je potrebno da se pridržavate nekih saveta.
krema za samopotamnjivanje

Kako pravilno naneti kremu za samopotamnjivanje

  1. Pre nego što započnete tretman, istuširajte se i uradite piling kože. Uklonite dlačice sa noge. Za piling koristite rukavicu za piling.
  2. Obrišite se peškirom, a zatim sačekajte još 5 minuta da vam se koža potpuno osuši.
  3. Da bi sam tretman bio urađen temeljno, sredstvo za samopotamnjivanje nanesite najpre na stopala i noge. Počnite sa stopalima, sredstvo ne treba nanositi izmedju prstiju ili na tabane. Zatim se fokusirajte na gornje delove tela.
  4. Najbolje je da tretirate manje površine tela, trudeći se da nanosite podjednaku količinu kreme. Na pete i kolena nanestite manju količinu jer je na ovim delovima koža zadebljana, pa će se tu bolje primiti boja.
  5. Na kraju dlanove istrljajte mlekom za telo, na taj način ćete sprečiti nastanak velike razlike između boje spljašnjeg i unutrašnjeg dela šake.
  6. Namažite lice, vrat, dekolte i ramena. Kosu vežite u rep visoko na temenu. Počnite sa čelom, a zatim celo lice premažite sredstvom za samopotamnjivanje. Sredstvo nanosite od brade nadole. Nikako nemojte da zaboravite zadnji deo vrata.
  7. Stomak, leđa, ruke i šake predstavljaju najveći problem čak i za one koji imaju iskustva u samopotamnjivanju. Zato je najbolje da vam neko pomogne.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ema Nikolic

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Jedan komentar

  1. Avatar photo
    Zorica Mladenović

    dodala bih i da se ne oblacite dok koza potpuno ne upije kremu, sto ce reci nekih 15-ak minuta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *