Kako i o čemu pričati sa devojkom/dečkom na prvom sastanku

Svi mi imamo tremu pred prvi izlazak sa dečkom ili devojkom. Neki to priznaju neki ne, al’ nikome nije svejedno. Svi razmišljaju šta da obuku, kako da se srede, kako da se ponašaju, šta da pričaju, kako će sve proći, da li će me poljubiti, itd itd.
Prvi sastanak

Kako i o čemu pričati na prvom sastanku

  1. Sredjivanje pre izlaska. Što se tiče devojaka njima je malo ‘teže’. I treba im više vremena. Krenite sat/dva ranije da se spremate. Istuširajte se. Stavite neku lepu kupku. Operite kosu, osušite. Neka bude vaša prirodna kosa, nemojte ništa sa njom posebno da radite. Samo nek vam bude čista i blistava. Zatim što se tiče odeće. Neka to bude neka opuštena kombinacija, nešto u čemu ćete se prijatno osećati. Najbolje je neke farmerke(ako je zima)/ 3/4 (ako je proleće)/ ili šorts (ako je leto), patike/ugg/čizme (zavisi od vremena) i neku opuštenu majicu, koja je npr u boji kao što je vaša obuća. Neku jaknicu (ako je potrebno) ili neki duksić. Što se tiče sminke, isto treba da bude što vise neutralnija i prirodna. Da ne bude napadna. Možete da stavite malo pudera, ali da ne preterujete, već da se on stapa sa vašim licem, tenom. Što se tiče očiju možete maskaru i neku blagu senku, npr braonkastu kao što je i vasa koza. Usne nemojte da mažete, jer može da vas poljubi, a dečko ne voli da mu budu lepljive usne dok se ljubi sa vama.:) Naparfemišite se blago, bez preterivanja, čisto da se oseti taj lep miris. Zatim ste komplet spremne za izlazak. Nemojte da budete tačne. Dodjite 5-10 minuta kasnije. Nemojte puno da razmišljate o temama za razgovor i uopšteno kako će veče ispasti. Prepustite to trenutku, nek bude spontatno, tako je najbolje. I da vam je prvi put da izlazite sa dečkom i da trebate da se smuvate, a i da vam je 20ti put, logično je da uvek imate tremu, jer ni jedan dečko nije isti, uvek je drugačije. Kada dodjete do mesta na kom se nalazite sa dečkom, poljubite ga u obraz, nasmesite se i recite ‘Ćaoo’. Uglavnom se tada kreću konverzacije sa ‘Iiii, pa šta ima novo, kako si?’. Tako je u većini slucajeva. I tako ćete krenuti i jednostavno teme će ici same od sebe. Zatim razmenite sve žive teme. Pričajte o:
  2. Školi ( kako mu/joj je u školi, kakve su joj ocene, profesori, šta joj loše ide, a šta dobro, kakvo mu/joj je društvo u školi, sa kim se najvise druži, ko njega/nju nervira u odeljenju, zašto, ako je u osnovnoj šta želi da upiše, zašto baš to, hoće li imati bodova, da li če imati neko društvo u srednjoj, ako je već u srednjoj onda kako mu/joj je u srednjoj, gde mu/joj je bilo bolje, zašto, gde je bolje društvo, profesori, jel’ razmišlja šta će dalje da upise, itd itd)
  3. Prijateljstvu ( ko mu/joj je najbolji drug/drugarica, zašto bas on/ona, koliko dugo se druže, da li je sa nekim u svadji, pricajte o zajedničkim prijateljima, šalite se na njihov račun, pričajte neke trenutke provedene sa njima, smešne, zanimljive, pijanstva, žurke sa njima, razne gluposti koje ste pravili, zašto ih volite, zašto baš oni itd,itd)
  4. Hobiju i sportu (pitaj te ga/je koji sport voli, da li nešto prati, šta trenira, koliko dugo,šta je do sada trenirao/la, ako ne trenira pitajte zašto, pricajte o omiljenim sportistima, pričajte o muzici, ko šta voli/ne voli, šta u poslednje vreme slušate, šta vam se svidelo, koja pesma u poslednje vreme, da li često vozite rolere/biciklo da li trčite, da li volite da idete u bioskop, koji film ste poslednji odgledali, kakve žanrove filmova volite, itd itd)
  5. Ljubavi, vezama (popričajte malo i o intimnijim stvarima, o prethodnim vezama, pitajte ga/je koja mu/joj je najduža veza, da li više voli duže ili kratke veze, kakve momke/devojke voli, a kakve nikako ne voli, upoznajte bolje simpatiju po tom pitanju, da i sami saznate sta voli/ne voli, da vidite da li se prepoznajete u svemu tome)
  6. Porodici (pričajte malo o sebi, a i pitajte simpatiju o njoj/njemu kakva mu/joj je porodica, da li ima brata/sestru, kako se slažu, kolika je razlika izmedju njih, ako nema da li bi voleo/la da ima, zašto da, zašto ne, kakav odnos imaju sa roditeljima, da li ih puno smaraju oko škole, ocena, oko izlazaka, itd)
  7. Izlasci (raspitajte se šta voli, gde voli da izlazi, zašto bas tu, koliko često izlazi po žurkama, kafićima, na koja mesta voli da ide sa društvom, na koja sa dečkom, itd itd)
  8. Eto dali smo vam i par tema za razgovor, izmenjajte razne teme, šta god vam padne na pamet. Nemojte samo da ćutite i da budete stidljivi, momci to ne vole. Verovatno će oni malo više pričati, tako i treba, al’ vi im pomozite u tome tako što ćete im lepo odgovarati na svaku njihovu priču, pitanje. Smeškajte se, zezajte, šetajte. Prepustite se trenutku. Pričajte ako hoćete i o babi koja prolazi pored vas, nema veze, samo neka bude opuštena i lepa atomsfera. U jednom trenutku tišine će vas dečko poljubiti. O prvom poljupcu smo pisali, pa pogledajte tamo ako vas to zanima. Takodje, često pitanje je, ŠTA POSLE POLJUPCA? Kada vas dečko poljubi, nasmešite se, pogledajte ga i nastavite nešto da pričate, da se šetate. Pa se ponovo s vremena na vreme poljubite, zagrlite.
  9. Sto se tice momaka, moramo i vas da posavetujemo.:) Što se tiče vašeg spremanja pred prvi dejt, nemate vi šta tu puno da se spremate. Istuširajte se, obucite (neke farmerke, majicu i patike), uglavnom neka opuštena varijanta, al’ opet nemojte baš bilo šta, potrudite se malo, naparfemišite se, i vi ste već spremni za izlazak. Slična je priča kao i kod devojaka. Vi budite tačni, čak dodjite i 5 minuta ranije. Vi treba da sačekate devojku. Kada ona dodje pozdravite se, poljubite je u obraz i nasmešite se. Vi trebate da imate inicijativu celo veče i što se tiče razgovora, a i poljupca. Izaberite neko lepo mesto za prvi dejt. Mozda je najbolje neka setnja pored reke ili gradom. Možete kasnije i da sednete u kafić, al’ svakako šetnja je pun pogodak pogotovo ako je lepo vreme. Vi pokrenite priču. Pitajte je kako je, šta ima novo. Dajte joj jedan kompliment, recite joj da je baš lepa. Krenite da se šetate i pričajte o bilo čemu. Pricajte, al’ dajte i njoj da priča. Ne držite prezentaciju o svojim stvarima. U centru vaše pažnje treba da bude ona. Zato jednostavno pitajte pa slušajte je. I to veoma pažljivo, jer pre nego što jedno drugom poželite laku noć i raziđete se, u pamćenje morate utisnuti sledeće veoma vazne podatke: posao kojim želi se bavi, njene želje u pogledu karijere, ime njene najbolje prijateljice, šta radi u slobodno vreme, šta je radila u prošlosti, šta bi rado ponovila…šta je to što je oduvek želela, a nikad nije dobila od života, podatke o porodici…. Sve to pa i vise, mora ostati zapisano u vašim sivim ćelijama. Kada posle sastanka ponovo pokusate da je očarate preko telefona, pomenite joj i nešto od toga. Već osvojenim dodaćete još nekoliko poena – bili ste pažljiv slušalac a to mnogo znači. U trenutku tisine, na vama je da joj pridjete i da je poljubite, vi morate da imate glavnu rec u tome. Pridjite joj, pogledajte je, nasmesite se i poljubite. Nakon poljupca se ponovo nasmešite, uhvatite je za ruku i krenite da setate. Zezajte se,pricajte,zagrlite je s vremena na vreme i poljubite. Pred kraj večeri otpratite je do stanice ili do ulaza ako ste u istom kraju. Posle toga PRVI joj posaljite poruku.:) SREĆNO !!!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Lazar Ivanovic

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

5 komentari

  1. Avatar photo

    а ту као има правила у разговору??

  2. Ovde su vise teme o kojima se najvise prica na prvom dejtu ali najbolje je kad se sve desava spontano.

  3. Danas zelim da izadjem sa devojkom u setnju prvi put ali neznam da li da je poljubim bas zato sto je prvi put,pa bih molio za pomoc ako moze sto pre

  4. Avatar photo
    Zorica Mladenović

    to će samo da ti se kaže, videćeš kako će veče da prodje. samo opušteno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *