Kako napraviti nekome šljivu

Šljiva je pomodrelost kože – zapravo, masnica – izazvana dugotrajnim sisanjem kože pomoću jezika i usana. Šljive su obeležje ljubavi ili pripadanja nekome i ukazuju na vezu onoga ko nosi šljivu sa onim ko je tu šljivu napravio. U ovom članku objašnjavamo kako da napravite šljivu vašem dečku ili devojci.

kako napraviti sljivu

Kako napraviti nekome šljivu

  1. Izaberite pravo mesto. Možete nekome napraviti šljivu na bilo kom mestu na telu, ali uobičajeno i najčešće mesto je vrat jer su tu kapilari (odnosno, najmanji krvni sudovi) prilično blizu površine kože i pucaju tokom pravljenja šljive. Takođe, ne morate da pomerate bilo koji komad odeće da biste partneru napravili šljivu na vratu, a tu je ona i najlakše vidljiva. Iako je najčešća namera da se šljive vide, možda poželite da pravite ili da vama prave šljive na manje vidnim mestima.
  2. Priljubite usne na kožu, ostavljajući usta malo otvorena na sredini. Usne treba da budu razdvojene kao da izgovarate slovo „O“.
  3. Sisajte partnerovu kožu. Dobro pričvrstite usne na kožu i sisajte je kao da želite da je usisate u usta. Nastavite sa sisanjem najmanje 30 sekundi, po mogućstvu i više. Sisanje će izazvati pucanje kapirala ispod kože i pojavu karakteristične modrice poznate kao šljiva.

Šljiva je znak iskrene ljubavi. Pročitajte i članak Kako ukloniti šljivu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

razgovor na prvom sastanku

Kako da prvi put razgovarate sa devojkom koja vam se dopada

Ako znate kako da se ophodite prema devojci, osvojićete je brže nego što očekujete. Ipak, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *