Kako da prvi put razgovarate sa devojkom koja vam se dopada

Ako znate kako da se ophodite prema devojci, osvojićete je brže nego što očekujete. Ipak, to je procedura: probajte da napredujete korak po korak i ne trčite ka nekom zacrtanom cilju. Ne insistirajte na pažnji ili rezultatima. Bezrazložan pritisak plaši i možete delovati nekulturno i bezobzirno. Treba da budete ljubazni, pažljivi, slatki i brižni, a ne samo da laskate. A, što je najvažnije, razgovarajte sa njom normalno i nemojte da vam bude nelagodno kada zagusti. Ovaj članak će vam pomoći kako da uvidite ono što je bitno u razgovoru sa devojkom koja vam se dopada.

Takođe, učinite da im se dopadnete. Ako primetite da su se zainteresovale za vas, malo se povucite. Međutim, ovo uradite tek kad ste sigurni da su zainteresovane.

razgovor na prvom sastanku

  1. Sve je u samopouzdanju! Pokušajte da razmišljate u smeru da je srećna što se neko kao vi interesuje za nju.
  2. Nasmejte je. Biće joj ugodnije sa nekim ko ima smisla za humor i ko je često zasmejava.
  3. Postepeno idite ka onoj posebnoj osobi, nakon što ste postigli dobre rezultate koristeći ovu proceduru (i osećajte se dobro). Leptirići u stomaku i drhtav glas su dobra stvar; nemojte da odustanete ili da se povučete samo zato što vam zbog nje klecaju kolena. Ovo je, zapravo, znak da vas ona impresionira – ako želite, to joj i recite. Budite spremni da kažete „šta i zašto” kod nje primećujete i pokažite joj da to zaista mislite.
  4. Za početak, možete joj jednostavno reći „Zdravo” ili „Ćao”. Ako želite da budete ležerniji, pokušajte sa HEY. Kada to pregrmite, nasmejte je. Nemojte previše da se trudite – samo je nasmejte.
  5. Dajte joj kompliment. Pohvalite joj garderobu. I nemojte da govorite kompliment za komplimentom. A, nemojte ni da kažete nešto tipa „WAU, ŠTO IMAŠ LEPE OČI”. Ovo će je uplašiti. Bitno je da je suptilno, a, opet, iskreno. Recite, na primer, „Lepe cipele”. Takođe možete da pokušate da budete i malo duhoviti. „Wow, pantalone ti deluju kao da su šivene za tebe!” Ova rečenica je verovatno jedna od najgorih stvari koje možete reći devojci i čak za nju možete dobiti i šamar. Pokušajte da budete duhoviti, ali razmislite koje sve konotacije vaše reči mogu da izazovu.
  6. Upoznajte je. Prvo je pitajte koja su joj interesovanja, a kasnije je pitajte i za hobije. Ne komplikujte. Nemojte da budete suviše direktni sa pitanjem tipa „Šta voliš da gledaš na TV-u?” ili pitanjima na koja bi mogla da odgovori sa „Ne znam.” Ovim pitanjima možete pokazati da ste veoma zainteresovani za ono što voli. Nemojte odmah krenuti ni sa „Koji ti je hobi?” ili nekim tako uopštenim pitanjem. Ne mora da znači da ćete dobiti šamar, ali ćete sigurno izgubiti nekoliko poena.
  1. Obavezno sa njom održavajte opušten kontakt očima (gledajte u jedno, pa u drugo oko). Zapravo, slušajte, smešite se (ne gledajte unaokolo dok ona priča). Ovako je možete navesti na pomisao o mogućem sastanku. Ali, budite suptilni.
  1. „Sklopite posao” u pravo vreme: Kada osetite da se oboje odlično provodite, tražite joj broj telefona. Tada je dobro reći: „Hey, stvarno mi je bilo zabavno pričati sa tobom, voleo bih da to ponovimo. Mogu li da dobijem tvoj broj telefona?” Ili možete samo da kažete „Hey ____ (pa ime), mogu li da dobijem tvoj broj?”I to začinite po svom ukusu.
  • Nemojte da izgleda kao da čitate scenario – i nemojte previše da začinite… glupim komentarima tipa: „Hey, lepotice, voleo bih da te ponekad pozovem, ali nemam tvoj fenomenalni broj telefona… Mogu li ga dobiti?”, jer ćete (opet) popiti šamar. Nekad ćete biti odbijeni, ali nemojte da vas to obeshrabri, jer se to svima dešava. Nemojte samo da mislite da ćete biti odbijeni pre nego što išta i pokušate, zbog čega možete početi da oklevate i od tog trenutka sve može da krene u neželjenom pravcu, jer više nećete imati sigurnost. Samo polako.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *