Kako se udvarati

Kada počne da nam se sviđa neka osoba i kada se pojave „leptirići u stomaku“ odjednom posumnjamo u sopstvene sposobnosti i to nam malo poljulja samopouzdanje. Zatim se izgubimo među mislima i osećanjima ali razloga za brigu nema. To samo novonastalo osećanje unosi zbrku sa kojom možemo izaći na kraj.
udvaranje

Kako se udvarati

  1. Nema recepta za uspeh u udvaranju, ali postoji opšte pravilo, koje vodi do uspeha u ljubavi. Budi svoj! Budi onakav kakav jesi. Pokušaj da se prikažeš drugačijim nego što jesi u ljubavi ponekad može biti velik ali prikrivanje prave naravi upravo u emocijama može da izazove promašaj – neuspeh je zagarantovan. Ne mozeš neprestano da ideš protiv prirode. Devojka će ubrzo primetiti da samo glumiš i otići će od tebe razočarana. Dakle, nema glume.
  2. Pre nego što „pređeš na stvar“, počni malim pomacima. Traži njenu blizinu kad god ti se ukaže prilika. Devojka će primetiti taj signal i shvatiće da ti se dopada. Ako uvidiš da joj nije svejedno, budi hrabriji. Verovatno si dotad već otkrio do čega joj je stalo. Prema tome, možeš da je pozoveš u bioskop ili na večeru, da odete na bazen ili sportsku dvoranu. Najvažnije je da joj nenapadno staviš do znanja koliko si „zagrejan“ za nju. Uzmi je u zaštitu, otprati je kući, izrazi joj kompliment ali ne previše komplimenata. Devojke se sa razlogom zovu nežniji pol, prija im pažnja koja im se poklanja. Osvajaj je sitnicama. Budi strpljiv i isplatiće se, ako je ona prava.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dragana Đajić

Avatar photo
If you want it, U can catch it.:)

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *