Kakopedija > Veze i porodica > Muvanje i veze > Kako uživati u romantičnom pikniku

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe je veoma pristupačan. Možete da uživate sami ispod zvezda ili oblaka, ili ispod senke drveta.

Da biste vi i vaš partner uživali u romantičnom pikniku, pripremite se i razgovarajte o tome šta biste mogli da ponesete i radite, i gde da idete.

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

  • Odlučite se za vreme i mesto piknika. Najbolje vreme za izlazak napolje je popodne, kada nije previše toplo, ili uveče da biste mogli da uživate u posmatranju zvezda. I rani jutarnji piknik je veoma prijatan, naročito posle opuštajuće večeri. Izaberite dobro mesto za piknik. Idite u osamljen, ali bezbedan predeo, po mogućstvu ako je blizu jezera ili vode, ali tokom dana ostanite u hladu ispod drveta da biste izbegli direktnu izloženost suncu. Vodite računa da izaberete predeo pogodan za piknik, koji je pre svega bezbedan.
  • Ponesite hranu i piće. Za romantični piknik, flaša vina i par vinskih čaša su idealni, kao i slatkiši poput čokolade sa jagodama ili čokoladnih kolačića. Takođe ponesite sendviče i još neku čvrstu hranu, koja je praktična za jelo, da ne ostanete gladni. Spakujte i druga pića i flašu vode. Ako imate mini-frižider da ih smestite unutra, još bolje.
  • Ponesite CD plejer ili aj-pod da biste mogli da slušate muziku dok zajedno uživate u intimnim trenucima. Ne zaboravite da stavite još jedan par baterija za CD plejer, i da napunite aj-pod pre nego što krenete. Izaberite odgovarajuću muziku za romantični piknik da biste uživali. Možete poneti i radio ako vi i vaš partner volite da slušate radio-voditelje i DJ-eve kako pričaju, i ako imate omiljenu radio emisiju.
  • Jedna od najbitnijih stvari za piknik je da ponesete ćebe. Ako idete predveče ili uveče, ponesite dva ćebeta – jedno za zemlju, a drugo za vas i vašeg partnera da se ušuškate i mazite. Može biti hladno tokom noći tako da je još romantičnije ako se zavučete ispod ćebeta dok posmatrate zvezde.
  • Ponesite pribor za hitnu pomoć. Ovo je veoma važno ukoliko vi ili vaš partner morate da popijete neki lek, ili ako neko od vas dvoje ima alergije. Dobro dođe i u slučaju nezgoda, kao što su posekotine po ruci dok pripremate korpu za piknik. Takođe ponesite i neko sredstvo protiv uboda insekata, naročito ako ste uveče napolju. Za veče možete poneti i mirisne sveće.
  • Za večernji piknik ponesite sveće za romantičniji osećaj. Samo vodite računa da ih postavite na pravo mesto na zemlji, da biste izbegli bilo kakve nezgode i mogućnost da se nešto zapali.

Ono što je najvažnije da zapamtite da biste uživali u romantičnom pikniku, jeste da zabeležite te trenutke sa svojim partnerom. Ponesite foto-aparat da sačuvate uspomene.

Vaša reklama u ovom članku? Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija.

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdice
Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Ivana Stamenković
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako izgledati sexy: Sexy ženska odeća

Konačno idete na sastanak sa dečkom koji vam se istinski dopada. Nadate se da i …

Ostavite odgovor