Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe je veoma pristupačan. Možete da uživate sami ispod zvezda ili oblaka, ili ispod senke drveta.

Da biste vi i vaš partner uživali u romantičnom pikniku, pripremite se i razgovarajte o tome šta biste mogli da ponesete i radite, i gde da idete.

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

  • Odlučite se za vreme i mesto piknika. Najbolje vreme za izlazak napolje je popodne, kada nije previše toplo, ili uveče da biste mogli da uživate u posmatranju zvezda. I rani jutarnji piknik je veoma prijatan, naročito posle opuštajuće večeri. Izaberite dobro mesto za piknik. Idite u osamljen, ali bezbedan predeo, po mogućstvu ako je blizu jezera ili vode, ali tokom dana ostanite u hladu ispod drveta da biste izbegli direktnu izloženost suncu. Vodite računa da izaberete predeo pogodan za piknik, koji je pre svega bezbedan.
  • Ponesite hranu i piće. Za romantični piknik, flaša vina i par vinskih čaša su idealni, kao i slatkiši poput čokolade sa jagodama ili čokoladnih kolačića. Takođe ponesite sendviče i još neku čvrstu hranu, koja je praktična za jelo, da ne ostanete gladni. Spakujte i druga pića i flašu vode. Ako imate mini-frižider da ih smestite unutra, još bolje.
  • Ponesite CD plejer ili aj-pod da biste mogli da slušate muziku dok zajedno uživate u intimnim trenucima. Ne zaboravite da stavite još jedan par baterija za CD plejer, i da napunite aj-pod pre nego što krenete. Izaberite odgovarajuću muziku za romantični piknik da biste uživali. Možete poneti i radio ako vi i vaš partner volite da slušate radio-voditelje i DJ-eve kako pričaju, i ako imate omiljenu radio emisiju.
  • Jedna od najbitnijih stvari za piknik je da ponesete ćebe. Ako idete predveče ili uveče, ponesite dva ćebeta – jedno za zemlju, a drugo za vas i vašeg partnera da se ušuškate i mazite. Može biti hladno tokom noći tako da je još romantičnije ako se zavučete ispod ćebeta dok posmatrate zvezde.
  • Ponesite pribor za hitnu pomoć. Ovo je veoma važno ukoliko vi ili vaš partner morate da popijete neki lek, ili ako neko od vas dvoje ima alergije. Dobro dođe i u slučaju nezgoda, kao što su posekotine po ruci dok pripremate korpu za piknik. Takođe ponesite i neko sredstvo protiv uboda insekata, naročito ako ste uveče napolju. Za veče možete poneti i mirisne sveće.
  • Za večernji piknik ponesite sveće za romantičniji osećaj. Samo vodite računa da ih postavite na pravo mesto na zemlji, da biste izbegli bilo kakve nezgode i mogućnost da se nešto zapali.

Ono što je najvažnije da zapamtite da biste uživali u romantičnom pikniku, jeste da zabeležite te trenutke sa svojim partnerom. Ponesite foto-aparat da sačuvate uspomene.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

razgovor na prvom sastanku

Kako da prvi put razgovarate sa devojkom koja vam se dopada

Ako znate kako da se ophodite prema devojci, osvojićete je brže nego što očekujete. Ipak, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *