Kako zavesti muškarca koji vam se sviđa

Ne mora da znači da ako zavodite muškarca, da ga otimate od neke druge, ili da ga ubeđujete da uradi nešto što ne bi trebalo. Zavođenje može jednostavno da bude način na koji ćete zadržati muškarca (ne samo osvojiti).

kako zavesti muskarca

Kako zavesti muškarca

  1. Najvažnije je da svom „subjektu” obećate upravo ono što mu trenutno nedostaje. Ako on ima privlačnu, voljnu devojku, sav dekolte ovog sveta vam ne može pomoći, ali postoji šansa da ga ona zanemaruje u nekom drugom pogledu – tako da treba da ponudite upravo ono što vaša konkurencija (njegova devojka ili druge devojke sa kojima je izlazio) ne može.
  2. Učinite da se oseti cenjeno. U istraživanjima o tome zašto muškarci varaju svoje supruge otkriveno je da razlog nije ni seks, ni nedostatak privlačnosti, već se obično radi o tome da su se emotivno udaljili od svojih supruga jer ne osećaju da ih one cene i upravo će ih privući žene koje im baš to pružaju.
  3. Neka vam pomogne. Ne morate da izigravate damu u nevolji, ali, isto tako, ne morate da po svaku cenu dokazujete da sve možete sami. Većina muškaraca je danas već svesna da ste vi savršeno sposobno ljudsko biće. Tako da ga pitate za savet u vezi sa bilo čim. Zamolite ga da vas nauči nešto u vezi sa nekim svojim interesovanjem, ili da uradi nešto za vas, što je njemu lakše učiniti nego vama. Pokažite mu da cenite njegovo znanje, talente i volju da pomogne.
  4. Budite svoji. Smatra se da muškarci instinktivno žele raznovrsnost. Razvijajući svoju jedinstvenu ličnost i stav, zadovoljićete njegovu potrebu za raznovrsnošću, jer ste tako drugačiji.
  5. Flertujte. Igrajte se. Dosetljivost i igra reči mogu da naprave dosta seksualne tenzije.
  6. Pravite se da vas je teško osvojiti. Neka oseti da zaista želite da budete sa njim, ali se suzdržavajte iz ovog ili onog razloga. UPOZORENJE: Neki muškarci ne vole igrice, tako da ako isuviše dobro igrate da vas je teško osvojiti, može da se desi da se to okrene protiv vas.
  7. Suptilno ga dodirnite. Tražite priliku da se dodirnete telima, rukama. Kada mu zahvaljujete za nešto što je uradio, dok pričate, stavite svoju ruku na njegovu. Ako ste hrabri, dotaknite ga i nogom.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

razgovor na prvom sastanku

Kako da prvi put razgovarate sa devojkom koja vam se dopada

Ako znate kako da se ophodite prema devojci, osvojićete je brže nego što očekujete. Ipak, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *