Kako flertovati sa svojim dečkom

Flertovanje nije samo tehnika kojom devojke koje nisu u vezi osvajaju momke, već ima sposobnost da vrati varnice i u već postojanim vezama. Nije bitno koliko dugo ste zajedno on će uvek ceniti vaš trud, malo romantike i flerta će ga podsetiti koliko vam je poseban.
flertovanje sa deckom

Kako flertovati sa svojim dečkom

  1. To što ga viđate svaki dan ne znači da ne treba svakog trenutka da odvojite vremena za iznenadnu intimnost. Gledajte ga u oči sa određenog rastojanja a zatim suptilno pređite na usta davajući mu znak da treba da vas poljubi.
  2. Nema potrebe da se igraju igre i vi nikako ne morate da se trudite da budete misteriozne. Iznenadite ga dok je na poslu dok ste slučajno u prolazu. Izvucite ga napolje na par minuta i pokažite mu koliko ga volite sa širokih osmehom na licu.
  3. Ne morate da flertujete sa njim u očiglednim situacijama kao što su tipa na večeri u nekom lepom i skupom restoranu za vašu godišnjicu. Iskoristite to svaki dan. Iznenadite ga nekom porukicom, imejlom, napišite nešto slatko na papiru i krišom mu ubacite u jaknu. Budite kreativne. Obradujte ga pozivom dok ste na poslu. Flert ne zahteva nikada lice u lice interakciju.
  4. U dugoj vezi prosto se zaboravlja koliko doiri imaju veliku moć. Setite se kako ste se osećali kada ste se upoznali prvi put, pokušajte da vratite te leptiriće u stomaku i tu energiju sa početka veze. Stavite svoju ruku preko njegove dok vam priča nešto, zagrlite ga jako bez ikakvog razloga, poljubite ga ovlaž, čak i naizgled nevin dodir ima način generisanja velike količine romantike.
  5. Pošto su muškarci ego manijaci pažljivo slušajte šta vam priča i nonstop ga hrabrite i podržavajte u onome što radi. Ukoliko vam ispriča vic, iako vam nije do smeha, nasmejte se, samo pazite da ne bude previše fejk jer ga to može samo iznervirati.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Jedan komentar

  1. Bez obzira koliko dugo ste u vezi uvek treba da flertujete sa svojim partnerom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *