Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i truda da bi se „obradovali“ što vas vide. Pa evo nekoliko erogenih zona i saveta kako bi vam pošlo za rukom da što pre dobijete „glavno jelo“.

muskarci-seks

Kako uzbuditi muškarca u seksu

  1. Razgovor. Bilo bi poželjno razgovarati sa partnerom o tome šta vas uzbuđuje. Tako ćete znati gde direktno da ciljate, bez lutanja, što bi skratilo muke, a i dobili biste više vremena da uživate u seksu.
  2. Uši. Istraživači kažu, a i to je istina, da je milovanje predela iza ušiju, kao i strastveni šapat omiljen muškoj populaciji. Oko ušnih školjki se nalazi splet nervnih završetaka, koji ih čine veoma osetljivim na dodir i dah.
  3. Usne. Takođe su pune nervnih završetaka i koliko poljubac prija vama, toliko će prijati i vašem dragom partneru. Poljupci imaju veze i sa načinom na koji muškarci uglavnom razmišljaju.“ Pa kad se ovoliko ljubimo, znači da će večeras ipak biti nešto…“
  4. Vrat. Lagano prelaženje mokrim usnama po vratu i stimulacija zone oko ušiju, u isto vreme, sigurno će dati već polako vidne rezultate. Lagano grickanje je dozvoljeno do te granice, dok ne počne da se udaljava od vas, što znači da mu baš i ne prija. I naravno, pazite koliko grickate da mu ne biste napravili podliv od kojeg će da skače unaokolo i jauče, jer onda ode mast u propast :). I gledajte da se ljubljenje po vratu ne odvija samo u jednom mestu jer može biti iritantno.
  5. Grudi. Uglavnom ih mnogi muškarci smatraju svojom odlikom muževnosti, odmah posle „onog“ najvažnijeg dela dole. Stavite glavu polako na njegove grudi i ljubite ih, naravno bez preterivanja. Tako ćete mu u kazati koliko je muževan za vas, što je muškarcu veoma bitno, i to će ga dodatno uzbuditi.
  6. Međunožje. “ Uh, napokon eto je, spreman sam…“ To će se verovatno motati po glavi vašeg partnera, dok mu vi laganim i lakim poketima obilazite erogenu zonu, odmah drugu po važnosti. Pazite da pokreti ne budu baš preterano lagani, jer su mnogi goličljivi u ovom delu tela. Ali po njegovom izrazu lica biće vam sve jasno. I, vrlo je bitno da ne zaobiđete parnerov „ponos“, kada ste već tu, jer ako ga izbegnete, misliće da nije dovoljno „dobar“, pa će dati negativne rezultate.
  7. Penis. E ovo je ključna tačka za uzbudjenje. Možete ga lagano maziti i masirati, što će muškarca bez dileme uzbuditi. Postoji mogućnost i oralnog seksa, što muškarci uglavnom obožavaju, ali žene su malo uzdržane po tom pitanju, pa se možete dogovoriti oko toga šta ćete raditi, kako bi vam se probudila što veća želja za seksom.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Elena Mladenovic

Avatar photo
"Dobro je čitati izmedu redova, najčešće, najviše tamo piše..."

SLIČNO

skidanje grudnjaka

Kako devojci skinuti grudnjak jednom rukom + VIDEO

Potreban je određeni stepen veštine da bi se devojci otkopčao brushalter bez napora. Iako je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *