Kako sprečiti prevremenu ejakulaciju

Prevremena ejakulacija može predstavljati problem kako kod mladih tako i kod starijih osoba. Uz proverene metode, može se napredovati i znatno povećati dužina trajanja seksualnog odnosa uz odloženu ejakulaciju.
prevremena-ejakulacija

Kako sprečiti prevremenu ejakulaciju

  1. Uspeh se može postići lekovima i različitim tehnikama vežbanja odlaganja ejakulacije.
  2. Lekovi ( ne preporučuje se mladima )
    Lekovi koji usporavaju ejakulatorni refleks su Paroksetin u dozi od 40 mg na dan ili Sertralin 100-150 mg/dan vrlo efikasno odlažu ejakulaciju tokom seksualnog odnosa.
  3. Desenzitivne kreme
    Na tržištu se mogu naći kreme koje navodno umanjuju osećaj koji muškarac doživljava tokom seksualnog odnosa, samim tim on duže traje. Muškarci ove proizvode obično smatraju ograničavajućim, jer znatno smanjuju užitak.
  4. Kondomi
    Durex je tokom godina razvio seriju kondoma sa posebnim lubrikantom koji imaju ulogu u zadržavanju orgazma, odnosno produženju seksualnog odnosa.
    Pokazalo se da pomaže ( DUREX PERFORMA )
  5. Masturbacija
    Takodje jedan od „zdravijih“ načina u rešavanju problema. Pražnjenje rezervi provereno pomaže u njihovom odlaganju kada ih ne očekujemo. Ne preterivati da ne bi došlo do nepoželjnog efekta – slabe erekcije.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Nikola Vuković

Avatar photo

SLIČNO

skidanje grudnjaka

Kako devojci skinuti grudnjak jednom rukom + VIDEO

Potreban je određeni stepen veštine da bi se devojci otkopčao brushalter bez napora. Iako je …

2 komentari

  1. Avatar photo

    Pa sta, kazes da nisi duze imao sex i bez pitanja nastavis sa predigreom dok se ne digne ponovo.
    Ako te odbije, druga nece.

  2. Ne predlazem lekove, vec psihicke vezbe pre seksa i ne biti opsednut sa tim, a pogotovo ne biti nestrpljiv i nece doci do prerane ejakulacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *