Kako upražnjavati i šta je tantrički seks

Tantra je bogato i duboko jedinstvo sa sobom i drugima koji daje vezu i smisao ovom životu i odnosima. To je sklop strasti i životne energije koja prolazi kroz čakre u telu koje su glavni energetski centri koji donose kompletan orgazam i užitak celog tela koji pruža zadovoljstvo na svim nivoima. Uz pomoć tantre stvara se komunikacija između partnera i uči prihvatanju samog sebe i svog partnera. One vraćaju seksualnu intimnost i produžavaju seksualne trenutke u životu seksualnog blaženstva. Reč „Tantra“ nastala je kombinacijom dve reči „tattava“ i „mantra“. „Tattava“ znači nauka o kosmičkim pravilima, dok „mantra“ označava nauku o mističnim zvukovima i vibracijama. Dakle Tantra je primena kosmičke nauke sa tim da se zadrži duhovna dominacija. A sam seks podrazumeva odlaganje orgazma čime se postiže intezivna ekstaza.
tantricki seks

Kako upražnjavati i šta je tantrički seks

  1. Odvojite dovoljno vremena za vežbanje svaki dan, jer tantra zahteva vežbu. Vežba se svodi na intimu i opuštenost. Dobra atmosfera odnosno ambijent,mirisi i muzika mogu doprineti oslobađanju od srama. Podesite raspoloženje stvaranjem prostora za intimnost koji pomaže opustiti kako vas tako i vašeg partnera. Najbitnije je fokusirati se samo na vas dvoje. Izaberite nešto što je dobro za vas i vaš odnos osiguravajući da su oba partnera zadovoljna atmosferom. Za početak prigušite sva svetla i izolujte se od ostatka sveta.
  2. Kako razviti intimnost? Mnoge studije sugerišu na hranjenje partnera nekom ukusnom hranom, deljenje čaše vina i zajednička kupka. Ne sramotiti se svog tela već uživati u njemu.
  3. Komunicirajte sa svojim partnerom i učinite da se oseća posebnim. Uskladite disanje, smirite um, usredsredite se jedno na drugo. Dok dišete istim ritmom jako je bitan kontakt očima.
  4. Vežbajte erotsku irgu sa svojim partnerom. Održavajte kontakt očima, pružajte mu sugestije i pomozite da otkrije uz pomoć vas šta vas najviše zadovoljava. Napravite svoje korake pružajući ohrabrenje i zahvalnost.
  5. Istražite seksualni odnos uz održavanje nivoa intimnosti iz prethodnim koraka. Gledajte jedno drugo i podstičite ga. Radite to sporo i potrudite se da odložite muški orgazam a povećate svoje zadovoljstvo. Usporite svaki put kada se jedno od vas dvoje približi orgazmu. Akcenat je na disanju. Udahnite kad vaš muškarac izdahne. Usporite disanje kada se približavate orgazmu, ljudi uglavnom tada dišu ubrzano ali da bi se orgazam odložio potrebno je duboko disanje.
  6. Probajte razne poze i istražujte vašu dualnost. Kada se ljubavnici opuste, oni su spremni da se uključe u dublje intime seksa. Tokom tantričkog seksa i žena i muškarac mogu da dožive višestruke orgazme što je i cilj istog pri kome muškarcu ne mora da bude povezan sa erekcijom.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

skidanje grudnjaka

Kako devojci skinuti grudnjak jednom rukom + VIDEO

Potreban je određeni stepen veštine da bi se devojci otkopčao brushalter bez napora. Iako je …

Jedan komentar

  1. Ovaj clanak daje odgovor na prethodni clanak o preranoj ejakulaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *