Kako devojci skinuti grudnjak jednom rukom + VIDEO

Potreban je određeni stepen veštine da bi se devojci otkopčao brushalter bez napora. Iako je većini muškaraca to poznato o tome se jako retko priča.

Otkopčavanje grudnjaka bez ikakvih poteškoća predstavlja izazov čak i za iskusne muškarce koji se bore u nadi da će ga u potpunosti savladati.

Žene cene muškarce koji znaju kako se rukuje grudnjakom bez poteskoća koje mogu da unište raspoloženje.

Kako devojci skinuti grudnjak

  1. Prvi korak je saznavanje vrste grudnjaka koji nosi. Ukoliko imate dozvolu vašeg ženskog prijatelja, prvo sto treba uraditi je pokušati da saznate koju vrstu grudnjaka nosi. Naravno, bilo bi najlakše da postignete ovo ako je ona voljna da skine svoj gornji odevni predmet, ukoliko se nekim slučajem to ne desi moraćete da saznate pomocu dodira. Većina grudnjaka koristi kopču na zadnjem delu ali postoje grudnjaci koji podsećaju na bikini i povezani su krpenom trakom takođe na zadnjem delu. Postoje čak i grudnjaci koji imaju kopču na prednjem delu koja je smeštena između grudi. Za grudnjake koji koriste kopču potreban je samo pravilan pritisak.
  2. Najčešci tip grudnjaka je prvi gore pomenuti tj. grudnjak koji ima kopče koje se kače jedni u druge na leđima. Ovakvi grudnjaci imaju tendenciju da budu najveći izazov za otkopčavanje. Za grudnjake bikini tipa potrebno je provući prste kroz trake dok se ne dođe do čvora ili eventualno kopče. Budite svesni da neki moderni bikini imaju trake koje idu od leđa preko grudi samo da bi se opet krajevi spojili na leđima. Napravite sliku u glavi kuda se trake kreću da kada usprete da odvežete čvor znate unapred kako da raspletete trake. Čvor u većini slučajeva ne predstavlja problem jer je dovoljan samo mali cim dužeg kraja trake da se odveže. Ukoliko ostetite da je čvor zategnutiji onda ste povukli pogrešnu stranu. Ako se to desi pokušajte da sam čvor povučete i odmrsite. Ako osetite da zategnutost popušta onda ste na dobrom putu.
  3. Da biste grudnjake koji koriste kukice za povezivanje otkopčali morate jednom rukum pomeriti samu resu dok ćete drugom rukom podići deo koji uleže unutar kuke. Ukoliko ste dovoljno spretni ovo možete ostvariti koristeći pritom samo jednu ruku. Za standardne grudnjake koji koriste kuke koje uleze u rupu moraćete da se potrudite kako biste oslobodite kukice iz rupe koja drži kaiševe zajedno. Identifikujte dodirom koji je deo sa koje strane, tako da znate gde da fokusirate vaše napore. Potrebno je samo kaiš odmaći od tela da biste smanjili otpor koji karika pruza zatim je potrebno vući oba dela kaiša prema sredini i izvući kuke iz rupa i to je to.
  4. Ako imate iskustva ovo možete veoma lako uraditi i sa jednom rukum, ali ako ste neiskusni ipak se držite obe ruke jer ako vaš pokušaj ne uspe možete se izblamirati ispred devojke. Sve dolazi sa iskustvom, naravno nikada ne treba biti previše samouveren, uvek budite dovoljno skoncentrisani na to što radite jer postoji veliki broj slučajeva kada je dolazilo povreda prstiju ljudi koji su pokušavali da odkopčaju grudnjak svog partnera. Ja sam pokušao da vam teoretski da vam objasnim što je više moguće ali praksa je praksa tako da samo vežbajte.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Radivoj Pavlovic

Avatar photo
Volim da čitam, gledam filmove, slušam muziku i bavim se bodybuilding-om.... \BFMV/

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …

2 komentari

  1. Avatar photo

    кад треба он и сам спадне ;-))

  2. sto i meni neko ne skine grudnjak imao bi sta da vidi odmah bi ga napalila na sex……….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *