Kako diskretno kupiti kondome

Svaka seksualno aktivna osoba se sigurno barem jednom našla u neprijatnoj situaciji kupovine kondoma u svojoj lokalnoj radnji ili apoteci. Evo načina kako da to uradite bez osećaja srama.

kako kupiti kondome

Kako diskretno kupiti kondome

  1. Odluči se koju ćeš vrstu kondoma da kupiš pre nego što kreneš u svoju misiju. Ne budi stidljiv u pripremi do prodavnice.
  2. Priđi prodavnici nonšalantno, možda sa grupom prijatelja. Budi kul i ponašaj se kao da je kupovina kondoma normalna stvar. Potrudi se da se dobro informišeš pre nego što odeš u prodavnicu i kupiš kondome.
  3. Diskretno odšetaj do police sa kondomima. Uzmi ono što tražiš i polako kreni ka kasi.
  4. Možda ćeš se osetiti prijatnije, mada ne mora da znači, ako kupiš joše neke stvari kako ne bi došao na kasu samo sa kutijom kondoma.
  5. Zaveži kesu sa ručkama tako da se sadržaj ne bi prosuo ako se slučajno desi da je ispustiš.
  6. Idi do svog automobila ili prošetaj do kuće. Uradi bilo šta ili idi bilo gde, samo nemoj čitav dan da hodaš naokolo sa kesom kondoma!

Pročitaj članke:

 

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

skidanje grudnjaka

Kako devojci skinuti grudnjak jednom rukom + VIDEO

Potreban je određeni stepen veštine da bi se devojci otkopčao brushalter bez napora. Iako je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.