Kako se stavlja kondom

Kako se stavlja kondomKondom se stavlja vrlo lako i jednostavno. Sve što trebate uraditi je jednostavno da ispratite uputstvo za upotrebu koje idu uz skoro sve poznatije kondome. I pored toga, u ovom članku ćemo vam pomoći i dati uputstvo kako se stavlja kondom.

Kako staviti kondom

  1. Ako je došlo vreme da prvi put upotrebite kondom, sigurni smo da želite da to prođe bez većih problema i da tom prilikom dobijete na željenoj sigurnost tog polnog odnosa. Zato pre nego što pročitate uputstvo za stavljanje kondoma, dobro razmislite o tome koji ćete kondom kupiti. Preporučujemo vam da se opredelite za one najpoznatije koji su provereni.
  2. Za vaš prvi put vam preporučujemo da izaberete onu vrstu kondoma koja je „Easy on“ tj vrlo lako se odmotava i navlači na penis. Tako ćete dodatno olakšati sebi muke.
  3. Kada ste se odlučili za vrstu i kupili kondome, ostaje vam samo da ih pravilno stavite tj upotrebite. Ako ste isplanirali unapred taj polni odnos za koji će vam trebati kondom, predlažemo vam da pre njega, sami prvo isprobate kući. Tako ćete imati dovoljno vremena da se uvežbate i da izbegnete neprijatnosti kada dođe do sexa.
  4. Znajte da penis mora biti u punoj erekciji da bi mogli bez problema da na njega navučete kondom. Znači preduslov za dobro nameštanje kondoma je dobra erekcija. Ukoliko imate problema sa erekcijom, preporučujemo vam ovaj preparatat.
  5. Kada ste postigli željenu erekciju, vreme je da pocepate omot kondoma, izvadite ga, istisnite iz njega eventualni vazduh. Utvrdite da li je navoj sa spoljne strane odnosno da li ste pravu stranu okrenuli. Ako kondom zapne odmah na vrhu to znači da ste ga naopačke okrenuli, i potrebno je da ga okrene i odmotate do korena penisa. Pritom kondom bi trebalo da dobro prijanja uz penis i da nema vazduha unutra.
  6. Vodite računa da ga prilikom stavljanja i odmotavanja kondoma ne zakačite noktima ili oštetite na bilo koji način jer onda zaštita neće biti sigurna.
  7. Kada ste ga namestili i započnete polni odnos, pazite da kondom ostane na mestu za vreme trajanja polnog odnosa. Jako je bitno da on ne sklizne ili slično, jer se onda takođe gubi na sigurnosti.
  8. Nakon ejakulacije, kondom pažljivo skinite, pridržavajući jednom rukom njegov kraj i polako ga odmotavajući na gore. Pritom pazite da ejakulanti ne izađu van.
  9. Kondom nakon jedne upotrebe nikako ne koristite više. Svaki kondom je namenjen iskuljučivo samo za jednu upotrebu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …