Kako izabrati frizuru za muškarce

Muškarci ovih dana više nego ikad pridaju značaj svom izgledu, frizuri, telu i oblačenju. Da bi izgledali lepo i uredno ovde ćemo vam dati razne frizure za muškarce i savete kako da izeberete vašu novu frizuru. Kao i kod žena, ona može jako puno uticati na to kakav ćete utisak ostavljati na okolinu, na vašu devojku, na vaše prijatelje ili kolege. Ponekad je dovoljna i samo mala korekcija da zasijate u novom svetlu.

Prilikom izbora dobro bi bilo da pratite nove modne trendove i da u skladu sa njima i samim oblikom vaše kose – odaberete onu pravu koja će vama najviše odgovarati.

Frizure-za-muškarce

 

Pa da vidimo šta je to na šta trebate obratiti pažnju:

1) Oblikujte kosu koju imate. Nema smisla da radite protiv nje i da pokušavate napraviti nešto što vam priroda nije podarila. Razmislite šta možete napraviti od te već postojeće kose i potražite savet vašeg frizera, pa u dogovoru sa njim odlučite šta bi vam najbolje stajalo.

2) Nemojte bežati od kovrdža. Ako imate kovrdžavu kosu nikako nemojte težiti frizurama koje zahtevaju ravnu. Iskoristite to što vam je podareno i potražite nešto što će da vam pristaje u skladu sa kovrdžama, jer postoji jako puno stilova kose koji će ih prikazati u lepšem svetlu.

3) Ako je vaša kosa proređena ili na nekim delovima vam opada, nikako nemojte težiti da pustite dužu kosu da bi to prekririli. Baš suprotno, potrebno je da nosite kraću frizuru koja neće puno istaći vašu razređenu kosu ili ćelavost na nekim delovima glave.

4) Ne plašite se da pitate za savet. Vaš frizer je osoba koja se razume u svoj posao i njegovi besplatni saveti svakako će vam najviše pomoći u izboru. Ako ne znate koja je frizura najbolja za vas slobodno ga pitajte i on će vam prema vašem obliku lica saopštiti predloge. Samo budite sigurni da od tih predloga izabere onaj koji vam se čini da će najviše ići uz vašu ličnost.

5) Obratite pažnju i na to koliko će vam vremena oduzimati ta nova frizura. Da li iziskuje korišćenje raznih gelova, voskova i ostalih preparata za učvršćivanje i oblikovanje kose ili je vrlo jednostavna za održavanje. Ako ste uvek u škripcu sa vremenom i često žurite na posao i nemate vremena da je detaljno oblikujete, potrudite se da odaberete onu koja ne zahteva puno pažnje.

6) Kada ste odabrali svoju novu frizuru, ako ste zadovoljni nemojte je odmah menjati, pustite ljude oko sebe da se naviknu na vaš novi izgled. Držite je neko vreme, sve dok vam ne dosadi i dok je zanimljiva ljudima oko vas i vašoj lepšoj polovini.

Možda nova frizura zahteva malo truda ali svakako se isplati. Primetićete jednu veliku promenu na bolje, osećaćete se lepše, imaćete više samopouzdanja i samim tim mnogo više uspeha na svim životnim poljima.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.