Kako do ravnog stomaka

Kako do ravnog stomakaMnogi muškarci i žene svuda u svetu se pitaju kako do ravnog stomaka. Bilo bi zaista lepo kada bismo mogli da uradimo samo po 100 trbušnjaka dnevno i da se naši trbušnjaci kao nekom magijom pojave nakon nekoliko nedelja. Ono što mnogi ljudi zaboravljaju je da mi već imamo naše trbušnjake, ali su kod većine oni sakriveni ispod naslaga sala. Pa, koji je najbolji način da uklonimo salo i pospešimo sagorevanje masti?

Prvo, ne postoji magična pilula, prečica ili bilo kakav lak način da se to uradi. Ako ste kao i svi drugi, verovatno radite trbušnjake i trčite do iznemoglosti u pokušaju da skinete kilograme. Da bi smanjili kilažu, prvo morate da razumete da ne možete da se fokusirate na isključivo jedan deo tela (da, to bi moglo da se podvede pod mit). Uklanjanje nepotrebne masnoće iz tela podrazumeva kombinovanje par stvari koje podrazumevaju primenjivanje zdrave, niskokalorične dijete u kombinaciji sa kardio vežbama i vežbama snage. Ukoliko ste ozbiljni po pitanju smanjivanja kilaže, evo nekoliko jednostavnih saveta kojih ćete se pridržavati:

Kako do ravnog stomaka

  1. Pijte mnogo vode svaki dan
  2. Vežbajte minimum tri puta nedeljno srednjim ili jakim intenzitetom
  3. Kombinujte kardio, kao i vežbe snage i kondicione vežbe kod svojih treninga
  4. Jedite više puta tokom dana ali u manjim količinama (6 obroka na svakih 2 sata)
  5. Probajte da smanjite unošenje masti u organizam (jedite manje hranu koja je spremana na ulju, manje masnog mesa, itd)
  6. Jedite manje brze hrane. Ukoliko će vam to pomoći, odaberite jedan dan u nedelji kada ćete moći da jedete šta poželite.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Milan Katović

Avatar photo
Mislim da je najvažnije za svakog rekreativca ili sportistu da pravilno radi vežbe. Pokušaću da svojim savetima pomognem drugima u tome.

SLIČNO

Veliki tricepsi

Kako do velikih tricepsa

Musculus triceps barchi ili troglavi mišić nadlakta koga čine spoljašnja, unutrašnja i duga glava. Nalazi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *