Kako osvežiti kupatilo

Kako osvežiti kupatiloMožete da nađete veliki broj proizvoda koji su dizajnirani kako bi osvežili vaše kupatilo. Dok mnogi proizvođači ovih proizvoda pod ‘svežinom’ podrazumevaju naglašavanje nekih mirisa, nijedan od ovih proizvoda ne može na pravi način zameniti redovno čišćenje kupatila. Organizujte plan čišćenja i održavanja kupatila koga ćete se pridržavati. Praktičan savet: očistite kupatilo detaljno jednom nedeljno, i uradite generalno uređivanje kupatila i njegovo održavanje barem jednom između čišćenja.

Kako do urednog kupatila i svežeg mirisa:

1) Napunite kofu toplom vodom i u njoj rastvorite sredstvo za čišćenje.

2) Izribajte slivnik sredstvom za čišćenje koristeći četku za ribanje, i nakon toga isperite isti. Koristite vodu sa česme da u potpunosti isperete svaki deo nakon čišćenja.

3) Upotrebite četku za wc šolju i sredstvo za čišćenje kako bi očistili spoljašnjost i unutrašnjost šolje.

4) Uklonite prljave peškire, odeću za pranje i podne prostirke. Stavite
čiste peškire. Operite prostirke i zamenite ih ponovo nakon čišćenja. Peškire operite odvojeno.

5) Ometlajte pod, a nakon toga ga i očistite sredstvom za čišćenje i mokrom krpom. Otvorite prozore kako bi se oprane površine brže osušile.

6) Vratite nazad prostirke nakon što ste završili sa njihovim čišćenjem i sušenjem.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Goran Krstović

Avatar photo
Za mene kažu da sam samouk. Obožavam kućne majstorije i sve što je potrebno napraviti po principu Uradi sam, pa mi se zato ovaj sajt jako dopada.

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *