Kako prići devojci na javnom mestu

Ovo je dobar način da priđete ženi na javnom mestu, a da to ne izgleda malo čudno. Možete da upoznate žene bilo gde. Možda ćete čak i ženu svojih snova, vašu buduću suprugu, da upoznate dok stojite na stanici i čekate autobus.
prilazak-devojci-u-javnosti

Kako prići devojci na javnom mestu

  1. Moraš da izađeš i da potražiš žene! Većina inteligentnih, emancipovanih devojaka ne ide od vrata do vrata i pita da li će neko izaći sa njima.
  2. Idi na javna mesta kao što su škola i odmeravaj devojke. (Napomena: ako si prestar da budeš u školi, izgledaće pomalo nastrano).
  3. Ostvari kontakt očima. Održavaj kontakt očima dok pokušavaš da budeš kul.
  4. Smeši se. Nemoj da deluješ previše samouvereno pošto će misliti da si arogantan, uobražen, ali isto take ne smeš da budeš previše stidljiv. Neke devojke zaista vole stidljive momke. Ali većina njih želi da se njihov momak ne plaši rizika i izazova.
  5. Priđi saomouvereno; ne koristi otrcane fraze za muvanje koje skoro nikad ne upale. Jednostavno pitanje „Ćao, šta radiš večeras?“ bi trebalo da probije led. Ili, ako si tinejdžer, manje formalno, „Hej, ćao, šta ima?“ ili „Kako je?“ će biti sasvim dovoljno. Ljubaznost i dobri maniri uvek upale.
  6. Čekaj da ti pošalje znak da je zainteresovana: smeh (na tvoje urnebesno smešne šale), igranje sa kosom, itd. Ako napravi neki fizički kontakt, dodirne ti ruku dok se smeje, to je dobar znak.
  7. Pokušaj da sam ukapiraš ako nije zainteresovana. Ako je previše zauzeta, ili ako se tvoje komične pošalice ne cene, onda jednostavno kaži, „Drago mi je što smo se upoznali“ i ne gubi više vreme. Ako budeš previše napadan, to može da uplaši i otera neke žene.
  8. Idi korak po korak. Ako misliš da je zainteresovana: budi kratak, vrati se svojim prijateljima, kaži , „Možda možemo da se vidimo i popričamo kasnije.“
  9. Najvažnije od svega: Budi svoj!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *