Kako instalirati MS Office 10

Microsoft Office je programski paket namenjen za Microsoft Windows operativne sisteme. Najnovija verzija ovog program je 2010 i pre nego što krenemo sa koracima za instalaciju ove aplikacije morate proveriti da li Vaš računar ispunjava minimalne hardverske zahteve, a to su: 500 MHz ili jači procesor, 256 MB RAM memorije (512 MB preporučljivo), 3,5 GB slobodnog prostora na hard disku, operativni sistem (Windows XP SP3 (podržava samo 32bitnu verziju Office paketa, Vista SP1, Windows 7, Server 2003, Server 2008)). Ako Vaš računar ispunjava minimalne zahteve vreme je da se bacimo na posao!
office2010

Kako instalirati MS Office 10

  1. Ubacite Office 2010 CD/DVD u vaš DVD ili CD čitač. Ako ste skinuli sa interneta u ISO formatu fajl možete otvoriti pomoću nekog programa (npr.UltraISO) i direktno pokrenuti instalaciju sa vašeg hard diska, ili pak možete narezati na disk pa pomoću DVD/CD čitača pokrenuti instalaciju. Razlika je u tome što ćete više vremena uštedeti ako ga direktno pokrećete sa hard diska, no to prepuštavam Vama i situaciji u kome ćete se naći.
  2. Za bilo koji način da se odlučite i učitate aplikaciju, prozor sa instalacijom bi trebao automatski da se pokrene, no ako se to ne desi, otvorićete My computer, dvoklik na CD/DVD i dvoklik na Setup.exe da bi startovali instalaciju.
  3. Unesite 25-o karakternu šifru proizvoda.
  4. Čekirajte kvadratić pored koga piše ‚‚I accept the terms of this agreement“ (Prihvatam uslove ovog sporazuma) i onda kliknite na Continue.
  5. Sada, dobijate dve opcije. Install now (instaliraj sada) ili Customize (podesi). Razlika između prve i druge opcije je ta što druga opcija dozvoljava podešavanja u vidu izbora šta želite instalirati. Možda Vam ne trebaju sve aplikacije iz paketa tako da je ovo korisna opcija, dok kod prve opcije Install now instalirate ceo Office 2010 paket kao i dodatke koje idu uz njega.
  6. Posle željenog podešavanja idite na Install now i to bilo to. Dobili ste instaliran Microsoft Office 2010.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Milan Đorđević

Avatar photo
ljubitelj muzike, filmova, tehnike, sporta, svega kreativnog i zanimljivog.

SLIČNO

Kako napraviti PowerPoint prezentaciju

Microsoft Power Point je moćan program koji vam omogućava da predstavite informacije i vaše ideje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *