Kako se udvarati

Udvarati se nekom znači da vam se taj neko i dopada. Pa ako idete ovom vodiljom morate i znati sta se od vas očekuje.
kako-se-udvarati

Kako se udvarati

Nažalost ili na sreću, univerzalni recept tipa, dve tople reči + jedna ruža = devojka, ne postoji. Bilo bi sasvim besmisleno. Ali zato postoji univerzalno pravilo privlačnosti, koje kaže da ako se jedno drugome sviđate obavili ste pola posla, sve ostalo su finese. Pa ipak, postoji nešto od čega zavisi da li će se roditi nova veza ili ne. Neke od najvažnijih stvari u udvaranju su sledeće

  1. Budite otvoreni, jasno stavite do znanja devojci, ženi, da vam je stalo do nje
  2. Budite džentlmen, nedopustite da vam devojka sanja o lepim manirima, vi budite njen lep manir
  3. Slušajte šta vam ona govori, jer će te odgovarati na pitanja. Niko ne očekuje od vas da ste neka sveznalica, ali osnovno poznavanje opšte kulture je neophodno. Ako ona mora kleštima da vam vadi odgovore iz ustiju bolje i ne pokušavajte ništa.
  4. U zavisnosti od situacije, vas i nje postoje drugačiji pristupi. Nije isto da li joj se udvarate na plaži, restoranu ili na nekoj privatnoj žurki. Drugačije su okolnosti pa i vi morate imati drugačiji pristup. E sad, ja da vam stavljam reči u usta nemogu, ali mogu da vas posavetujem da će teme same naići u pravom momentu.
  5. Devojci pristupite samo onda kada je ona raspoložna za to. U suprotnom slučaju odbiće vas još dok niste ni a rekli.
  6. Ne plašite se da uradite nešto spontano samo za nju. Nešto kao slučajno branje cveća dok šetate kroz park. Ili možda recitovanje nekog Jesenjinovog stiha na mesečini. Ništa strašno ako Jesenjin nije u vašem fazonu, izvucite bilo koji ljubavni stih iz bilo koje pesme ili recitacije. Smekšaćete joj srce, ako ne zbog samog stiha, a onda od toga kada vidi da ste i na to spremni zbog nje.
  7. Nikada ne očekujte da će sve biti kako ste zamislili, ali uvek očekujte varijacije na temu i budite spontani i opušteni.
  8. Takođe nikada ne očekujte da će vam ona otvoriti srce na prvu loptu. O, ne. Vi ste za nju nepoznanica. Vi ste za nju samo neko koga ona nezna dovoljno da bi mu rekla išta više od onoga što je dovoljno za bezbednu konverzaciju. Vi ste za nju samo neko ko pokušava da iskoristi njenu lepotu i dobrotu. Vi ste za nju samo neko kome će ime zaboraviti za par minuta. Dokažite joj da nije upravu. Dokažite joj da ste i vi od krvi i mesa, da i vaše srce može da bude povređeno. Pokazite joj da vam je stalo do nje koliko i do sebe. Ne govorite joj na prvom sastanku da je lepa i najlepša. Ona je to čula već mnogo puta i od prodavca u lokalnoj prodavnici i od svoje tetke sa frizurom i kasnih osamdesetih i to joj ne znači ništa. Ali će joj značiti sve kada joj vi to kazete jednom kada se upoznate toliko dobro da reči same krenu.
  9. Ako nemate iskustva u udvaranju, ništa stršno. To se ne kupuje, stiče se vremenom. Ukoliko niste sigurni u sebe, probajte da se udvarate nekome koga dobro znate i ko će vas lakše razumeti. Ne plašite se da potražite savet od svoje iskrene drugarice. Probajte da kontaktirate sa što više ženskih osoba u okruženju. Postavljajte najrazličitija pitanja, komunicirajte, otkrijte u kom svetu žive. A onda kada se ukloite potpuno u kmunikaciju sa ženskim svetom bez trzavica, bićete spremini i za udvaranje. Mada je ono počelo baš onog trenutka kada ste započeli prvi razgovor sa devojkom koja vam se sviđa.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivan Radovanovic

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *