Kakopedija > Moda i lepota > Lepota i nega > Kako pomoću čajeva ubrzati rast kose

Kako pomoću čajeva ubrzati rast kose

Svaka žena sanja o dugačkoj i bujnoj kosi. Kosa je znak ženstvenosti i čini da se osećate sigurnije. Postoje 4 čaja koja provereno ubrzavaju rast kose, jer povećavaju prokrvljenost kože glave, a to su: zeleni čaj, čaj od koprive, sok od aronije i čaj od vretena.
rast kose uz pomoc cajeva

Kako pomoću čajeva ubrzati rast kose

  1. Najbolji čaj za jačanje, protiv opadanja i za brži rast kose je definitivno čaj od koprive. Možete ga piti i isprati kosu njime. Ukoliko želite da isperete, skuvajte ga i pustite da odstoji 45min. Utrljajte u koren kose ili jednostavno prelijete kosu čajem posle svakog pranja tj. 2 – 3 puta nedeljno. Nemojte isprati čaj.
  2. Zeleni čaj treba piti, jer drugačije nema nikakav efekat. Popijte najviše dve šolje u toku dana. Pored dugačke kose, imaćete lepšu kožu i jače nokte.
  3. Aronija je jedna od najlekovitijih biljka. Od vitamina, kažu da sadrži pola abecede: C, A, E, B2, B6, B9 i P. Za rast kose u organizmu su vam potrebni vitamini, tako da se ovaj čaj isto samo pije.
  4. Čaj od vretena (drugi nazivi: Rastavić, preslica, konjski rep ili barska jela) zaustavlja opadanje kose i pospešuje rast. Isto treba piti. Sicilijum je neophodan za rast kose, a čaj od vretena sadrži to.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 2, prosek: 3,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Marina Pavlović

SLIČNO

oblikovanje obrva

Kako oblikovati obrve

Iako ne predstavlja prvu stvar na vašem licu koju ljudi primete, oblik vaših obrva može …

Ostavite odgovor