Kako pomoću čajeva ubrzati rast kose

Svaka žena sanja o dugačkoj i bujnoj kosi. Kosa je znak ženstvenosti i čini da se osećate sigurnije. Postoje 4 čaja koja provereno ubrzavaju rast kose, jer povećavaju prokrvljenost kože glave, a to su: zeleni čaj, čaj od koprive, sok od aronije i čaj od vretena.
rast kose uz pomoc cajeva

Kako pomoću čajeva ubrzati rast kose

  1. Najbolji čaj za jačanje, protiv opadanja i za brži rast kose je definitivno čaj od koprive. Možete ga piti i isprati kosu njime. Ukoliko želite da isperete, skuvajte ga i pustite da odstoji 45min. Utrljajte u koren kose ili jednostavno prelijete kosu čajem posle svakog pranja tj. 2 – 3 puta nedeljno. Nemojte isprati čaj.
  2. Zeleni čaj treba piti, jer drugačije nema nikakav efekat. Popijte najviše dve šolje u toku dana. Pored dugačke kose, imaćete lepšu kožu i jače nokte.
  3. Aronija je jedna od najlekovitijih biljka. Od vitamina, kažu da sadrži pola abecede: C, A, E, B2, B6, B9 i P. Za rast kose u organizmu su vam potrebni vitamini, tako da se ovaj čaj isto samo pije.
  4. Čaj od vretena (drugi nazivi: Rastavić, preslica, konjski rep ili barska jela) zaustavlja opadanje kose i pospešuje rast. Isto treba piti. Sicilijum je neophodan za rast kose, a čaj od vretena sadrži to.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *