Kako se osećati i biti uvek lepa

“Izgledaš predivno“ je kompliment koji često čujete, a da li sve vi lično osećate lepo? Mnogo devojaka se osećaju lepo, ali ako vi imate problem s tim, pratite ove korake u kojima ću vam objasniti kako da se osećate i budete uvek lepi. Ali nikada nemojte menjati sebe zbog drugih.
biti-lepa

Kako se osećati i biti uvek lepa

  1. Izgradite samopouzdanje. To će vam pomoći da bolje razumete i vidite svoju spoljašnu i unutrašnju lepotu. Ako ne možete prihvatiti svoju lepotu, to je problem. Idite ispred ogledala i ispravite se. Nasmešite se i obratite na pozitivne stvari o sebi i na sebi. Ako primetite da pravite greške, pokušajte da ispravite to. Slede saveti kako to da uradite.
  2. Umijte se redovno. To će otvoriti vaše pore i oslobodićete se akni. Koristite sredstvo za čišćenje lica bez ulja dva puta dnevno, nekih nedelju – dve. Vaša koža će izgledati sjajnije i biće mekša. Umijte se mlakom vodom, jer ona najbolje otvara pore. Nakon toga, isperite hladnom vodom da bi ih zatvorili. Imajući čisto i sjajnu kože, videće se da vam je stalo do važe kože.
  3. Brinite o vašoj higijeni. Tuširajte se svaki dan da se osećate i mirišete sveže. Koristite neki gel za tuširanje lepog mirisa i perite kosu svaki drugi dan. Ako perete kosu svaki dan, to može da vam učini da vam kosa bude suva ili da se previše brzo masti. Korisitite šampon od kojeg vam se kosa ne masti. Masirajte kožu glave vrhovima prstiju dok perete kosu. Isperite i onda je još jednom operite šamponom, isperite, stavite balzam i ponovo isperite. Dezodorans obavezno koristite. Nipošto ne štedite na kvalitetnim kremama za negu kože. Ovo je jedna za koju imate moju toplu preporuku!
  4. Brinite o izgledu vaše kose. Na devojci je kosa zaštitni znak. Najlepše bi bilo ako je prirodna. Ukoliko je talasasta, uvek je možete vezati u rep. Možete je ukrasiti nekim šnalicama, rajfom i slično. Ako možete, šišajte se na svakih mesec i po, da vam kosa bude zdrava. Nemojte preterano koristiti jake preparate za kosu poput gela ili laka za kosu. One mogu oštetiti kosu. Koristite to baš ako je potrebno.
  5. Nanesite šminku. Pokušajte da ne preterujete sa šminkom. Prirodno je najlepše. Ali ako baš morate da stavite šminku ili volite to, koristite samo maskaru, ajlajner, sjaj za usne, rumenilo i korektor (ukoliko je neophodno). Ukoliko koristite puder, najbolje je da koristite onaj tečni, nego u prahu, jer taj daje vašem licu prirodniji izgled.
  6. Fizička aktivnost. Vežbajte bar 3x nedeljno po 30min. Brinite se za vaše zdravlje. Ukoliko imate višak kilograma, skinućete bar pola kilograma nedeljno. Zar to nije predivno?
  7. zdrava-ishrana
    Hranite se zdravo. Voće i povrće će vam dati energiju koja vam je potrebna i učiniće da izgledate sjajno. To poboljšava izgled tena. Pogledajte piramidu pravilne ishrane i vidite da li unosite u sebi potrebne namirnice. Pokušajte da jedete što manje brze hrane, ako možete skroz je izbacite. Jedite 2h pre nego što budete otišli na spavanje. Uvek pre jela perite ruke.
  8. Budite svoji. Biti jedinstven i imati originalnu ličnost je nešto najbolje što možete posedovati.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

izbeljivanje kose

Kako izbeleti ili izblajhati kosu u platinasto plavu boju

Možda ste baš sada crnka sa gavran crnom bojom kose, ali želite da budete potpuno …

Jedan komentar

  1. Sve pohvale za članak.:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *