Kako izgledati sexy: Sexy ženska odeća

Konačno idete na sastanak sa dečkom koji vam se istinski dopada. Nadate se da i vi njega privlačite kao on vas. I mi se nadamo… Ali zastanimo na moment i uživajte u osećanju. Da budete se, pre svega, to se očekuje. A evo nekoliko korisnih saveta kako da izgledate sexy i da se dobro provedete dok ste na sastanku.
sexy sastanak

Da biste bili sexy za vama važno veče morate da znate kako da izgledate sexy:

  1. Istaknite svoje najbolje kvalitete. “Ali svi moji atributi su dobri” kažete? Izaberite samo jedan (uz malo sreće će ostale videti kasnije), bilo da su to vaša ramena, dekolte, noge, struk ili lice. Obucite sexy odeću ali tako da privučete pažnju na svoje adute. Na primer, ako ste tip žene koja ima veću zadnjicu i vitak trup, bolje obucite dugu suknju i usku majicu koja će privući pažnju na gornji deo tela. Naglasivši samo jedan od svojih aduta sexy stvarčicama nećete izgledati neumesno.
  2. Prepustite nešto mašti. Pošto ne želite da zadobijete sve komplimente na prvom sastanku, sigurno ne želite ni da otkrijete sve svoje adute odjednom. Zagolicajte njegovu maštu i budite zanosni a njegovoj mašti prepustite ostalo (verujte mi muškarci su dorasli tom zadatku). Možete nositi sexy žensku odeću a da ipak nešto ostavite mašti na volju. Vi samo pružate vizuelne tragove i signale na ono što može da očekuje. Ne podcenjujte moć njegove mašte.
  3. Držite se aktuelnih trendova. Ako ste u toku sa aktuelnim trendovima, pokazaćete dozu prefinjenosti. Kada vas vaš pratilac ugleda kako ulazite u prostoriju, ne želite valjda da pomisli, “O, Bože, ova je ostala u 70-im .” Iako, niko ne očekuje od vas da pratite najnovije trendove koji su upravo stigli iz Milana, ipak on očekuje da vas vidi pre u pantalonama sa niskim strukom i štiklama nego vrećastim pantalonama i klompama. Najbolje od svega je da aktuelnim trendovima dodate svoj lični pečat, i tako iskažete svoju kreativnost, sexy stil i originalnost.
  4. Uzmite u obzir material. Želite da vas on dodirne, zar ne? Nosite odeću koja takoreći poziva na dodir. Odaberite nešto mekano i svilenkasto, a ne kruto i uštirkano. Takodje obratite pažnju kako material pada dok koračate. Da li nežno šuška dok se krećete? Savršeno. Pamučni brus ispod uštirkane košulje? Ne! Svilena košuljica u kombinacija sa suknjom od rejona? Da!

Nadam se da će vam ovi saveti biti od koristi.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *