Kako ga zavesti

Kako ga zavestiSviđa vam se neki muškarac i želite ga zavesti a ne znate kako? Zato smo mi tu da vam pomognemo. Ukoliko pokušavate da nađete način kako da zavedete muškarca, verovatno da već imate nekog u planu.

Možda ste već i počeli da ga zavodite a da toga niste ni svesni. Ovaj članak će vam pomoći da od prijatelja sa određenom osobom, pređete na nešto više.

1) Iskoristite svoje prednosti. Da bi zaveli muškarca vaših snova ne morate da se pretvarate i budete nešto što niste. Svaka žena je posebna na svoj način. Možda ne izgledate kao super model, ali možete u prvi plan staviti ono što imate. Možda imate lepe noge, ili senzualne usne poput Anđeline Žoli, šta god da je u pitanju, potrudite se da svoje kvalitete istaknete u prvi plan kada se nalazite u blizini te osobe.

2) Budite samouvereni. Većini žena fali samopouzdanja kako bi zavele muškarca svojih snova. A samopouzdanje je upravo ključ svega! Vi ste pametna, seksi i prelepa žena. Uverite ga da ste toga zaista i svesni. Ukoliko se osećate nesigurno, ograničavate samu sebe i to veoma negativno deluje na vašu reputaciju u njegovim očima.

3) Pričajte o sadašnjosti. Iskoristite vreme sa tom osobom kako bi pričali o stvarima koje će vas oraspoložiti. On ne želi da sluša o vašoj poslednjoj vezi niti o problemima koje imate sa majkom. Potrudite se da razgovori budu zabavni i nenametljivi kako bi vas upamtio kao takvu osobu.

4) Ne provodite isuviše vremena sa tom osobom. Ukoliko bi ovaj članak trebao da vas nauči samo jednoj stvari, neka to bude to da se ne zadržavate isuviše kod njega. Čak i da se radi o najzabavnijem dijalogu na svetu, recite mu da žurite i da bi voleli da nastavite taj dijalog neki drugi put. Zapamtiće kratku i zabavnu konverzaciju koju ste imali i potrudiće se da dođe do vas. Na ovaj način njega stavljate na vozačevo mesto. Tako da je on taj koji će da juri za vama. A to je upravo ono što želite!

5) Budite svesni svojih ciljeva. Ovde se ne radi ni o kakvoj igri, ukoliko zaista želite dotičnu osobu, morate da ugrabite priliku kada će on zaista postati vaš. Jednom kada saznate da je zainteresovan za vas, dozvolite da vas pozove na izlazak. NEMOJTE TO DA UČINITE VI! Ukoliko to uradite on neće više biti taj koji juri za vama i veoma će brzo izgubiti interesovanje za vama. On mora biti taj koji će povući ovaj korak.

Na sastanku kao i nadalje bi trebali da nastavite da mu pokazujete zabavnu i bezbrižnu stranu svoje ličnosti. Vremenom ćete se otvoriti jedno prema drugom i saznati da li je on zaista muškarac za kojim tragate, ili samo još jedan zgodan tip za kim žudite.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …