Kako se parfemi biraju u zavisnosti od tipova žena

Žene se mogu podeliti u nekoliko tipova u zavisnosti od njihove ličnosti. Kako se parfemi biraju u skladu sa ličnostima, tako se i oni mogu podeliti u kategorije, u zavisnosti od tipa žene, kojima odgovaraju.

Strastvena

Ovaj tip žene uvek zna šta želi i čvrsto se drži svojih ciljeva. Veoma su temperamentni i brzo planu čak i zbog najmanje sitnice. Vole da budu u centru pažnje i ostvaruju jake emotivne veze sa velikim brojem ljudi. Ovom tipu žene najviše prijaju začinski istočnjački mirisi, a mošus, bosiljak, čili i crni biber još više ističu njihovu temperamentnost.

parfemi

Povučena

Ove žene karakteriše prirodnost i harmonija, a najveća vrednost u njegovom životu predstavlja smirenost i mir. One su obično tihe, trude se da izbegavaju konflikte, prijatni su prema svima u svom okruženju i rado pomažu drugima. Vole prirodu, pa najčešće biraju život na selu. Porodica im je na prvom mestu, veoma su strpljive, pažljive, saosećajne majke i supruge. Cvetni mirisi su idealni za ovaj tip žene, jer ih asociraju na velika travnata polja.

Uvek dobro raspoložena

Žene, koje spadaju u ove kategorije su večiti optimisti i maksimalno uživaju u životu. Spadaju u društvene osobe i teško podnose samoću. Imaju veoma veliki broj prijatelja sa, kojima često odlazi na razne žurke. U poslu ih karakteriše efikasnost, dobra organizaciona sposobnost i komunikativnost. Uvek su iskrene čime veoma brzo stiču poverenje okruženja. Njenu ličnost najviše izražavaju prijatni cvetni mirisi i sveži voćni mirisi. Mandarina, kokos, limun, mango u kombinaciji sa cvetnim mirisima predstavljaju idealan izbor za ovaj tip žene.

Usmerena ka ostvarivanju sopstvenih ciljeva

Ove žene karakteriše jaka samokontrola, racionalnost i snažna želja za postizanje postavljenih ciljeva. Veoma su marljive, poverljive, motivisane i iskrene osobe. Emocije snažno deluju na njih, ali kada treba da se odluče u vezi bitnih pitanja uvek se oslanjaju na razum. Njima najviše odgovaraju drvenasti mirisi poput mirisa kedra i sandalovine.

Intelektualka

Interesovanje ovih žena je prvobitno usmereno na duhovne stvari, dok emocije ostaju u pozadini. Privlači ih umetnost, a u svom slobodnom vremenu često čitaju. Veoma su empatične osobe, karakteriše ih izuzetna sposobnost procenjivanja ljudi u svojoj okolini i nikada ne osuđuju nikog. Iako često imaju veoma komplikovan ljubavni život, mnogi ih smatraju intresantnim drugovima i ljubavnim partnerima. Njima najviše odgovaraju kiselkasti začinski i egzotični voćni mirisi.

Mirisi predstavljaju jednu vrstu forme komunikacije sa kojim se može zavoditi, poboljšati raspoloženje i povećati samopouzdanje. Prilikom odabira parfema treba obratiti pažnju da ona ojačava ličnost osobe, stoga treba birati parfem, koji najviše odgovara ličnosti i funkcioniše kao lični pečat.

Izvorni link: http://parfemcentar.com/

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *