Kako vratiti dečka

Kako vratiti dečkaDo raskida može doći iz više razloga, ali to ne mora da znači da je vaša veza zauvek završena, već možete vratiti dečka. Vraćanje dečka ponekad može da oduzme mnogo strpljenja i hrabrosti, ali ako verujete da je to prava stvar koju trebate da uradite, onda vredi proći kroz ovih par koraka.

Kako vratiti dečka?

1) Pre svega, dobro razmislite zbog čega ste uopšte raskinuli. Možda se jednostavno osećate usamljeno u datom trenutku i nije vam potrebna stvarna veza. Podsetite se nekih momenata u vašoj vezi koji nisu bili baš najlepši i razmislite da li zaista želite da se ponovo vratite u istu vezu.

2) Ostvarite postepenu komunikaciju. Dokažite da cenite njegovu samoću i prostor koji ima od kada nije u vezi sa vama, tako što ćete ograničiti vreme koje provodite sa njim. Takođe izbegavajte da ga zovete kada ste u pripitom stanju – to će ga samo iritirati i umanjiće vaše šanse da ga vratite.

3) Budite smireni, čak iako je on bio taj koji je raskinuo vama. Ukoliko gunđate i stalno terate inat, to može da dovede u sumnju vaše stvarne namere. Umesto toga, ponašajte se uljudno i iskreno saslušajte sve ono što ima da kaže, bilo da je to dobro ili loše.

4) Pokažite da ste naučili na greškama iz prošlosti. Očigledno da je vaša veza bila u problemu čim je završila raskidom, ali vraćanje na iste (pa makar i sitne) probleme, nikako ne bi moglo da bude dobro. Zaturite sećanja iz svoje prošlosti i obećajte sebi da ćete ih potpuno izbrisati iz glave.

5) Nasuprot tome, setite se pozitivnih i lepih trenutaka vaše veze, i nemojte da se stidite da ih upotrebite ponovo u svrhu ponovnog oživljavanja veze. Ukoliko su mu se svidele cipele koje ste mu kupili ili mu se možda sviđao način na koji ste ga zvali, potrudite se da ponovite nešto slično kad god ste zajedno.

6) Budite obazrivi kod ponovnog uspostavljanja fizičkog kontakta sa bivšim. Zakažite sastanak na nekom javnom mestu i, kada budete osećali da je vreme, pređite u neko intimnije i privatnije okruženje. Ovo može da vam oduzme dosta vremena, ali će vam pomoći da ponovo pronađete vašu intimnost bez velikog pritiska.

7) Uzmite sve gore navedeno ponovo u obzir ukoliko je vaš bivši već stupio u novu vezu. Bilo da se radi o nečemu ozbiljnom ili ne, suzdržite se od bilo kakvog kontakta sve dok on ne pokaže želju za istim. Ukoliko budete silili stvari, to može samo da ima kontraefekat u takvoj situaciji.

Srećno!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …