Kako prići devojci

Kako prići devojciDa li vam se ikada svidela neka devojka kojoj niste znali kako da priđete? Evo nekoliko saveta koje možete iskoristiti u tim momentima.

Kako prići devojci?

1) Primetite devojku koja vam se sviđa. Ovo bi bio prvi korak. Možete je videti bilo gde, u baru, prodavnici, kafiću, supermarketu…

2) Samopouzdanje. Prilikom prilaska devojci, trebali bi da ste pouzdani, ali ne isuviše. Čak iako postoji sumnja da ćete imati šansu kod devojke, izbrišite je. Proradiće!

3) Smešite se. Time ćete poslati poruku da ste dobrog raspoloženja, zainteresovani za nju, i produbljuje vaše samopoudanje. Većina ljudi deluje zgodnije kada se smeši. Budite iskreni. Ukoliko vam devojka uzvrati osmeh, to može da bude dobar znak.

4) Ostvarite kontakt pogledima. Ovo takođe može uticati na samopouzdanje. Ukoliko stalno skrećete pogled, to može učiniti da se devojka oseća neprijatno. Ne piljite u devojku, sporadično pogledajte u njenom pravcu.

5) Ne glumite. Budite ono što jeste. To je veoma bitno. Nemojte da razglabate o stvarima koje bi ona htela da čuje. Pitajte neke stvari o njoj. Većinu devojaka može da odbije konstantno potenciranje nekretnina, brodova ili automobila koji se nalaze u vašem posedu. Ukoliko pak tražite osobu koja će ceniti vaše materijalno stanje, postavire su upravo suprotno.

6) Iskoristite vaš smisao za humor. Ne koristite šale koje svi koriste. Budite kreativni i originalni. Dobar smisao za humor je jedna od karakteristika koju devojku uglavnom traže kod muškarca.

7) Budite druželjubivi! Ponekad, sve što je potrebno je prijateljski gest. Nemojte da budete odbojni ili nekulturni. Ne morate biti takvi na neki očigledan način, čak i govor tela može da iskaže vašu distanciranost. Opustite se!

8) Čitajte govor njenog tela! Ovo je važno jer ne želite da budete na smetnji. Ukoliko izgleda odsutno, ukoliko se ne smeši ili odvraća pogled, možda nije zainteresovana. Nastavite dalje! Ali ne budite nepristojni.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …