Kako prići devojci u školi

Kako prići devojci u školiSrednja škola može da se doima kao teška i zastrašujuća za većinu mladih ljudi. Oni tada ulaze u pubertet i doživljavaju emocionalne i fizičke promene. Momci otkrivaju svoje potrebe da upoznaju nove devojke, i prići devojci u školi tada izgleda teže nego ikada. Ovo može biti zbog trenutnog stanja svesti ili nekih drugih faktora. Bilo kako bilo, ukoliko umete da pričate sa devojkama, umećete da izgradite vašu vezu sa njima, makar da je u pitanju i prijateljska.

1) Pronađite devojku u srednjoj školi kojoj želite da priđete. Obratite pažnju na njene svakodnevne aktivnosti kako bi stekli uvid u ono šta ona voli da radi. Želite je impresionirati, ali nemate pojma šta bi mogli da joj kažete. Verovatno ne znate mnogo toga o njoj, tako da je potrebno da saznate što je moguće više o devojci za koju ste zainteresovani. Razmislite o čemu bi pričali sa tom devojkom, pre nego joj priđete. Zapamtite, nijedna tema za ragovor nije dovoljno dobra da vas zadrži zainteresovane jedno za drugo na duži period.

2) Priđite joj i započnite neku osnovnu konverzaciju, na primer, jednostavnim predstavljanjem. Zapamtite njeno ime. U suprotnom, izgledaćete trapavo i nezainteresovano. Nemojte da pokušavate da zvučite isuviše egoistično kako bi je impresionirali. Počnite sa jednostavnim stvarima, kao na primer gde ste krenuli, komentarišite vaš poslednji školski čas, ili pričajte o času koji vam je oboma zajednički.

3) Očekujte da će se razgovor razviti postepeno, kao što i hoće. Ukoliko ne znate o čemu bi pričali u ovom momentu, u velikom ste problemu. U većini slučajeva, nastupiće ona neprijatna tišina. Trudite se da neprijatne momente eliminišete tada kada se dogode, ne trudite se da to napravite pre nego što do toga zapravo i dođe. Ne trudite se da pričate tek da bi pričali. Nadovežite se na prethodnu temu i nastavite dok se sledeća tema ne pojavi. Pitajte je za mišljenje o nekim stvarima.

4) Navodite razgovor na one stvari koje ste ranije primetili da je interesuju. Što više znate o tim stvarima, više ćete imati da kažete o njima. Tu je možete impresionirati. Trudite se da je ne ispravljate i da delujete sveznajuće, čak iako ona ne zna puno ili poseduje pogrešne podatke. Trudite se da održite tempo razgovora i pokažite koliko ste zapravo zainteresovani za temu razgovora.

5) Ne počinjite sa isuviše ličnim pitanjima pre nego što se bolje upoznate. To je može uplašiti. Fokusirajte se na nebitne i zanimljive teme kako bi održali dijalog. Iskoristite smisao za humor kako bi je još više opustili i upleli u razgovor. Ukoliko sve bude išlo kako treba, uskoro ćete stići i do nešto dubljih tema. Pokušajte da osetite da li vam se zaista sviđa ili ne i da li je ona onakva kakvu ste je isprva zamišljali. Zaslužite broj telefona koji ćete joj potražiti, ali budite sigurni da je ne pitate isuviše brzo.

6) Zadržite priču koju ste imali samo za sebe. Žene su te koje vole da pričkaraju o takvim stvarima. Ukoliko odlučite sa nekim da podeliti i najsiiniji detalj, to može doći do nje kao nešto mnogo veće i značajnije. Izgradite poverenje dozvoljavajući joj da se otvori prema vama. Pokažite joj da može da ima poverenje u vas i imaćete više tema za razgovor. Pokažite joj da na momente možete biti veoma zabavni, ali i ozbiljni kada je to potrebno.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.