Kako prići dečku

Kako prići dečkuDa li ste ikada naišle na dečka koji je toliko sladak da ste se gotovo istopile kada ste ga videle? Pitate se kako prići dečku koji vam se sviđa? Da li ste sanjarile o vama dvoma kako se šetate po plaži uz prelepi zalazak sunca? Pre nego što se ponovo vratite u realnost, okrenete se i lagano nastavite tamo gde ste pošli nadajući se da nije primetio kako zurite u njega. ‘Zašto mu nisam jednostavno nešto rekla?’, da li je to ono o čemu razmišljate?
Većina žena prođe kroz ovakve faze u svom životu, ali ovo ne mora da bude tako. Nakon što pročitate ovaj putokaz, moći ćete da skupite dovoljno samopouzdanja da priđete momku svojih snova i obezbedite sebi sastanak sa istim (i to bez zurenja).

Kako prići dečku?

1) Mit o tome ko treba da napravi prvi korak – Ko god da je rekao da je momak taj koji treba da napravi prvi korak, nije bio u pravu. Momci vole kada im devojke prve priđu, uglavnom jer tada ne moraju da se previše muče kao obično. To mu služi kao dokaz da postoji interesovanje i sa vaše strane što mu sa vrata skida veliki teret u startu. Prema tome, napravite prvi korak dame! Tako ćete zasigurno učiniti da vas on primeti.

2) Samopouzdanje – ono je od velike važnosti. Ukoliko odajete utisak da ste samopouzdani, on će misliti da ste samopouzdani, to je toliko jednostavno. Došetajte do njega kao da je zemlja kojom hodate vaša. Pokušajte sa zavodljivim hodom i blago pomerite pramen kose sa lica. Osvojićete ga svojom gracioznošću i lakoćom sa kojom se krećete i ponašate. BUDITE OPREZNE: Kod ovakvog prilaska nemojte da delujete isuviše nadmeno jer to može da se doima kao ‘ja sam bolja’ stav. Jednostavno priđite dečku kao da unapred znate da je zainteresovan za vas.

3) Ne podcenjujte moć laskanja – Koji to dečko ne voli da čuje neki kompliment o sebi? Da ne pominjemo to kako jedan mali prepredeni i unapred isplanirani kompliment može poslužiti kao probijač leda. Možete pohvaliti njegovu kosu ili majcu koju nosi. Znam šta sada mislite: kakav kliše! To se može tako doimati iz devojačke perspektive, ali ono što muškarcu u takvom trenutku prolazi kroz glavu je: Vau! Kako lepa cura! Sviđa joj se moja frizura! Bože, hvala ti na ovoj frizuri! Samo vodite računa da se ne izletite sa nečim tipa: Sviđaju mi se plave patike koje si nosio prošlu sredu. To vas u startu odaje da ste ga uhodili.

4) Izgled je mamac. Trebate da izgledate kao da zaista želite da vas primeti. Bitno je prvo uspostaviti kontakt očima. Izvucite iz vas ono najseksipilnije, najmističnije što će ga naterati da se zamisli i da poželi još toga (ovo je udica). Malo upozorenje dame, ne želimo da se sve ovo pretvori u slučaj ženskog pratioca koji uhodi svoju žrtvu. Tako da vodite računa o tome da ne zurite i ne potencirate na nekim pogledima prema određenom dečku.

5) Priđi mu sama. Budi sigurna da nisi u pratnji drugarica. Kao prvo, to bi bilo isuviše nezrelo od tebe, drugo, verovatno bi ga uplašilo. Iako smo sigurni da su tvoje drugarice vrlo prijatne, priđi mu sama a priču sa drugaricama ostavi za posetu wc-u nešto kasnije. Muškarac će se osećati prijatnije ako ste u četiri oka. Ovo će vam takođe pružiti šansu da se bolje upoznate bez da vas neko prekida.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …