Kako prići devojkama

Kako prići devojkamaPričati sa devojkom koja vam se sviđa je jedna, ali počinjanje razgovora sa grupom devojaka je potpuno druga stvar.

Zato ćemo vam u ovom članku dati savete kako prići devojkama u grupi. Iskoristite par jednostavnih strategija koje će vam pomoći da podignete vaše samopouzdanje, probijete led i ostavite dobar prvi utisak na celu grupu devojaka.

Kako prići devojkama?

1) Pokažite svoj smisao za humor. Ispričajte vic kada će to devojke moći da čuju, ili ispričajte neku anegdotu koja se može odnositi i na neko vaše iskustvo uz koju će se nasmejati i osloboditi u vašem prisustvu.

2) Ostvarite kontakt očima sa devojkom koja vas interesuje, smešite se i potrudite se da je oslobodite da razgovora sa vama. Ukoliko joj se dopadate, ona će sama započeti razgovor.

3) Povedite sa sobom jednu od svojih najboljih drugarica. Ona može biti ta koja će reći neku lepu reč o vama i predstaviti vas grupi devojaka.

4) Priđite devojkama kao grupa muškaraca. Iako ćete se pored prijatelja osećati samopouzdanije, trudite se da ne budete isuviše nadmeni i nedodirljivi kako vas devojke ne bi otpisali i pre da vas upoznaju.

5) Pokušajte da devojku za koju ste zainteresovani odvojite od grupe i odvedete negde nasamo. Idite do nje i tako tiho da samo ona to čuje je zamolite da pođe sa vama negde gde možete da pričate nasamo. Jednom kada je budete bolje upoznali, ona će moći da vas upozna sa vašim drugaricama.

6) Upotrebitu taktiku ‘možete li da nam pomognete da rešimo prepirku’. Kada dobijete pažnju devojke, postavite im pitanje vezano za omiljeni film ili tv show. Ukoliko je bilo koja od devojaka zainteresovana, naći će načina da nastavi konverzaciju sa vama.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …