Kakopedija > Internet > Na Webu > Kako je izgledao prvi Facebook

Kako je izgledao prvi Facebook

Kako je izgledao prvi FacebookFacebook je kao što mnogi to vrlo dobro znaju, osnovao Mark Zuckerberg, tad mladi i jako talentovani programer.

U 2004.godini pokreće projekt the facebook, više iz hobija nego iz želje za zaradom ili slično. Od tada pa do današnjeg dana je menjao izgled iz godine u godinu, a ako vas zanima kako je izgledao prvi Facebook, kao i kratak vremeplov, pogledajte ove slike:

Kako je izgledao prvi Facebook
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 80, prosek: 4,08

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Jovan Spasojević
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.

SLIČNO

Kako gledati TV preko interneta

Nemate pristup televiziji? Nemate TV u sobi? Ili pak želite da gledate nešto drugo u …

Jedan komentar

  1. Miodrag

    Svaki sajt vremenom menja svoj izgled tako je i Facebook uradio.Po snimku se prepoznaje tacno goje je godine sve to bilo,sve se vidi po dizajnu.

Ostavite odgovor