Kako dečka napraviti ljubomornim

Kako dečka napraviti ljubomornimOdređena doza ljubomore, naravno u granicama normale, je na neki način sastavni deo svakog ljubavnog odnosa. U izvesnom smislu, to može da bude i znak da nam je do nekog stalo. Ukoliko imate potrebu da namerno izazovete ljubomoru kod momka, evo nekoliko saveta kako da to učinite neprimetno…

Kako dečka napraviti ljubomornim?

1) Najlakše ćete učiniti dečka ljubomornim ukoliko privlačite pažnju drugih, a to ćete najlakše postići ukoliko zračita pozitivnom energijom. Nije potrebno i nije ni primereno da flertujete s drugim ili tako nešto, dovoljno je da budete lepo raspoloženi, da sijate i širite pozitivnu energiju i imaćete poglede i pažnju okoline, jer to je ono što privlači ljude. Niko ne voli namrštene osobe, tmurne i neraspoložene. Kada dečko primeti koliko pažnje dobijate od okruženja po prirodi stvari poželeće da on bude centar Vaše pažnje.

2) Ponekad u ljudima izaziva ljubomoru priča o nečijem uspehu ili umeću, naročito ako se radi o oblasti za koju se i sami interesuju.

3) Ako ste izašli bez njega jedno veče, a on vam uporno šalje poruke možete da pojačate njegovu ljubomoru tako što mu nećete odmah odgovoriti na poruku.

U svakom slučaju, koliko god da se igrate sa pojačavanjem ljubomore, uvek vodite računa da ne povredite osećanja vašem momku, da ne preterate, da ne izgubite meru i pređete u neukus i ružno, neprimereno ponašanje.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …