Kako skinuti stomak

Noćna mora i večno pitanje mnogih je kako skinuti stomak. Odgovor je mnogo jednostavniji nego što većina misli. Najbitnija je jaka, čelična volja, upornost i naravno malo znanja.
U ovom članku ćemo vam predstaviti nekoliko osnovnih stvari koje morate ispoštovati ako želite skinuti stomak i konačno smršati

Kako skinuti stomak

Kako skinuti stomak?

1) Zdrava ishrana i dijeta – Neizbalansirana visoko-kalorična ishrana jedan je od najčešćih uzroka gojaznosti i pojave masnih naslaga na stomaku. Unosite dovoljnu količinu vode radi hidratacije i pročišćavanja organizma. Hranite se zdravo i izbegavajte da jedete u kasnim večernjim satima.

2) Fizička aktivnost – Kada sredite vašu ishranu, odmah posle toga najbitnija stvar je da povećate svoju fizičku aktivnost koja će pospešiti sagorevanje suvišnih masnih naslaga i kalorija. Idite na trčanje, vozite bicikl, krenite na neki sport, idite sa društvom na tenis, na plivanje…

3) Genetske predizpozicije – one u mnogome koje odredjuju šansu za razvitak stomačnog sala, ali na to već ne možete uticati, samo je bitno da znate da i to ima malo udela u svemu ovome.

4) Rešite se stresa – Povećani hormoni stresa povećavaju opasnost od stomačnog sala, zato izbegavajte da se nervirate uvek i svuda, pokušajte da se opustite, izbrojte do deset i ostanite smireni.

5) Ostavite cigarete – Pušenje aktivira iste hormone kao stres zato ako ste strastan ili povremeni pušač, krajnje je vreme da izbacite neke loše navike iz vašeg svakodnevnog života.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovana Milanković

Avatar photo
Sport je moja inspiracija u životu. Radim kao fitnes instruktor i nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

voznja bicikla

Kako naučiti dete da vozi bicikl

Da li ste znali da je preteča bicikla na dva točka nastala još 1818. godine? …