Kako pozvati devojku na sastanak

Pozvati devojku na sastanak nije nimalo lak poduhvat, posebno ako si malo stidljiv i ne želiš da uprskaš šansu kod devojke za koju osećaš da je ona prava, ali ne razmišljaj o tome pošto će ti većina devojka barem dati šansu da pokušaš. Ali ponekad je i vreme kada treba da istupiš i budeš hrabar ili da se zauvek pitaš šta bi bilo kad bi bilo. Pročitaj ova uputstva, sakupi hrabrost i pozovi je da izađete. I zapamti, sve što treba da uradiš jeste da budeš svoj.

Koraci

  1. Priđi devojci koja ti se sviđa. Kaži “Ćao” ili “Zdravo” i pitaj je nešto ili joj udeli kompliment. Može biti zastrašujuće ali je u suštini vrlo prosto. Ako započinjanje razgovora nije tvoja jača strana pročitaj ove korake.
  2. Flertuj pomalo! Šali se i probij led.
  3. Proceni koliko je zainteresovana. Obrati pažnju na kontakt očima, osmeh, entuzijazam u njenim odgovorima, smeh. Kada je pogledaš gledaj je u lice, naročito u oči. Obrati pažnju na ono što govori tako da kad te nešto pita ili stane sa pričom možeš lako nastaviti razgovor. NE BULJI u njeno telo. Vrlo mali broj devojaka ovo zaista voli, i ako buljiš u njene grudi, to će je odbiti i verovatno ti skrenuti pažnju sa onog što priča što nikad nije pametno. Čitaj govor njenog tela.
  4. Obrati pažnju ako te dodiruje češće od onog što je uobičajeno za prijatelje (uporno pokušava da ti dotakne ruku ili slično). Ako pronalazi izgovore za to onda si verovatno na pravom putu. Ali, suprotno tome, nemoj da misliš da joj se ne sviđaš ako te ne dodiruje. Možda je previše uzbuđena da bi te odmah dodirivala. Isto tako nemoj pokušavati da je dodirneš ako ona ne ostvaruje kontakt sa tobom. Ovo obično odbija devojke pošto misle da samo želiš njihovo telo i nijedna devojka ne želi da je tretiraju kao seksualni objekat, već kao osobu.
  5. Snimi kako te gleda. Ako joj se sviđaš, dugo će gledati u tebe ili će odmah skrenuti pogled. I jedno i drugo može da znači da joj se sviđaš. Ako se brzo povuče, to znači da je nervozna, ali da joj se ipak sviđaš. Ako krajičkom oka pogledaš devojku, a ona gleda u tebe onda znači da joj se sviđaš iako može brzo da okrene glavu u suprotnom smeru. Ako razgovarate, devojke obično gledaju u lice tako da nemoj odmah da pomisliš da joj se sviđaš ako ti pričaš, a ona te sluša. Ponovo, pogledaj je u lice, posebno njene oči. Ne razmišljaj o tome kako se ljubi, zato što se to vidi na tvom licu. Slušaj šta priča i odgovaraj joj.
  6. Pomozi joj. Ponudi se da joj poneseš knjige ili uradiš nešto lepo za nju. Ako odbije, onda sačekaj dok joj zaista ne bude bila potrebna pomoć ili da je utešiš, npr.ako je tužna ili se samo jako postidila. Budi ljubazan i veseo i ne budi perverzan jer tako nikad nećeš osvojiti NIJEDNU devojku.
  7. Pitaj je. “Hej, zašto ne bi išla sa mnom u bioskop ovaj vikend?” (ne mora da bude bioskop – može da bude bilo šta što tebe interesuje i misliš da bi se i njoj svidelo). Ili možeš da pokušaš na drugi način –‘’Koji sladoled najviše voliš? , nastavi razgovor i ponudi da joj kupiš sladoled.
  8. Možeš to da uradiš i na drugi način ‘’Hej čuo sam za film_______. Šta misliš o njemu?” Ako joj se sviđa onda je pitaj da li bi htela da ga pogledate zajedno. Ako ona pita: “Misliš da izađemo zajedno?” ti odgovori da. Devojke vole tipove koji su sigurni u sebe od onih koji se kukavički povlače. Pitaj je da li hoće grickalice i kupi joj ih; to će joj pokazati da ćeš se uvek brinuti o njoj.
  9. Pokušaj da budeš kul, da ona ne pomisli da je pitati nekog za izlazak velika stvar. Možeš da kažeš ‘’Pitam se da li bi možda htela da ideš na koncert u subotu veče. Mislim da bi bilo zanimljivo da idemo zajedno’’. Ali to može da bude i nešto drugo osim koncerta.
  10. Budi kul ako te odbije. Odgovori pristojno, kao ‘’Nema problema! Možda neki drugi put i NASMEŠI SE. Ponašaj se kao da ti nije potrebna, zato što će te onda želeti više. Skreni temu razgovora na nešto drugo, ili ako želiš da odeš, pričaj još malo i pretvaraj se da si dobio sms poruku od mame i da moraš da ideš kući ili je nazovi i nešto slično. Ne budi uvredljiv. Ako si neprijatan možda će joj biti krivo kao da je trebalo da pristane. I radi svoje stvari, idi dalje – kao što se kaže, ima mnogo drugih riba u moru!
  11. Budi nezavisan. Većina devojaka ne voli momke koji ih stalno negde prate i koji su stalno dobri i ljubazni.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *