Kako osvojiti muškarca

Kako osvojiti muškarca? Da li želiš da neki muškarac bude lud za tobom kao što si i ti za njim? I dok definitivno ne možeš da nateraš nekog da oseća kao i ti, svakako možeš da pokušaš i daš šansu njegovim osećanjima da se pojave.

Uputstvo

  1. Voli sebe. Moraš da pokažeš toj osobi kako si ti super, ali pre svega moraš sama sebe u to uveriti. Izgradi svoje samopouzdanje. To ne znači da treba da budeš glasna, neobuzdana, arogantna, pričljiva ili napadna. To samo znači da  treba da se dobro osećaš u svojoj koži. Možeš da budeš sigurna u sebe, slatka i ponizna u isto vreme. Momci vole sigurne, zanimljive devojke koje imaju svoje živote. Jedino oni momci koji su nesigurni u sebe, vole i devojke koje su nesigurne. Ali ko želi da bude sa tipom pored kojeg se devojka loše oseća? To nije zdravo, i  ti zaslužuješ bolje. 
  2. Razmisli o tome da mu daš do znanja da si solo. Probaj da nosiš narukvicu na kojoj piše  „nemam momka“. One će odraditi posao i pritom je vrlo moderna i zanimljiva, a može ispasti i kao dobra šala.
  3. Privuci njegovu pažnju.  Ne možeš da mu se sviđaš, ako on ne zna da ti postojiš. Ako te još nije primetio, onda ga navedi da te primeti. Moraš prvo puzati da bi znao hodati, zar ne? Reci „Ćao“ ili „Vidimo se“. Mahni mu. Kada odgovori, onda znaš da je počeo da te primećuje. Predstavi se nekako i započni razgovor. Interesuj se za njega- pitaj ga šta voli, odakle je, gde želi da ide- takođe mu pokaži i ko si ti. I dok neki momci ne vole baš mnogo da pričaju, skoro je nemoguće da se nekome svidiš ako te ne upozna- osim ako mu se „sviđaš“ iz nekih drugih totalno pogrešnih razloga.
  4. Šali se. Dobar smisao za humor olakšava stvari u svakom smislu. To ne znači da treba da se glupavo kikoćeš i smeješ na sve što ti stane na put. Izrazi svoj smisao za humor na svoj način. Neki ljudi su duhoviti i sarkastični, drugi mogu da ispričaju urnebesno smešne priče, a mnogi prave duhovite primedbe i šale se na svoj račun. Bez obzira na to kakav je tvoj smisao za humor, mnogo je lakše zavoleti nekog sa kim možeš dobro da se ismeješ s vremena na vreme. Ako ne nađeš nešto čemu biste mogli zajedno da se  smejete, e onda možda ukapiraš da ti se on ipak i ne sviđa!
  5. Radite stvari zajedno. Ako mu se recimo sviđa planinarenje, zamoli ga da ti pokaže i dobro se potrudi da vidiš zašto mu se to toliko sviđa. Budi otvorenog duha. Saznaj šta imate zajedničko i uključi ga u svoj svet. Ako voliš određenu vrstu muzike, pitaj ga da li je ikad slušao nekog posebnog muzičara i ponudi se da mu pustiš CD. Ako pronađeš stvari koje možete da radite zajedno i da uživate u njima to može zaista da vas opusti a on će zbog toga početi još više da te ceni.
  6. Budi strpljiva. Za ovo je potrebno vreme. Ne možeš naterati nekoga da te zavoli i da mu se svidiš i požurivanje stvari može da pokvari udvaranje. Daj mu prostora i ne budi opsesivna. Pusti da stvari idu svojim prirodnim tokom ili isto tako da izblede. Na kraju će ti na ovaj ili onaj način i pokazati da li je zainteresovan tako što će ti uzvratiti privrženost. Ali, ako to i ne uradi, ne motaj se oko njega kao izgubljeno kuče. Ponekad se možda toliko razlikujete na način na koji ti trenutno ne vidiš, i ponekad momak jednostavno nije spreman za vezu. Nemoj shvatiti odbijanje previše lično. Dešava se. Neće te svi voleti. Idi dalje! Ima drugih riba u moru i ako si napravila prvi korak, znaj da si dobar ulov.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *