Kako znati da vas dečko laže

Kako znati da vas decko lazeČim vidimo da im se usta pomeraju i čujemo da iz njih nešto izlazi mi znamo da nas lažu. A da li je baš uvek tako?

No,da ne zamaramo glavu previše, možemo uvek odglumeti kez od uva do uva, gledati ga u oči i reći „Volim te“ a u sebi misliti „i znam šta si radio prošlu noć“, jer su ga njegovo čudno ponašanje i gestikulacije same odale. Da vas ne bi doveo do ludila pre vremena obratite pažnju na sijaset alarmirajućih signala koje vam dragi nesvesno šalje. Pomno ih pratite i on će sam baciti karte na sto.

Kako znati da vas dečko laže

  1. Ako ih uhvatite u laži promeniće stav prema vama.Postaće naprasno hladni, nimalo srdačni i dobronamerni kao ranije. Na svako vaše pitanje odgovaraće sa ne ili ne znam i nastojaće da što pre promene temu. Odgovor nećete dobiti ma koliko god se trudili, ako su stavili tačku na to nema zareza.
  2. Trljanje očiju dobar znak. Dok lažu nekoga instinktivno skreću pogled, pokušavaju prekriti oči rukama ili žmirkaju.
  3. Dok lažu nesvesno prekrivaju usta rukom. Možda će to napraviti i suptilnije dotičući usne prstom, češkanjem po nosu… Prsti u blizini područja usana uglavnom signaliziraju laž.
  4. Dodirivanje ušiju. Ovo je gest koji karakterizuje nervozu, a osobe koje lažu uglavnom su nervozne jer ne znaju kakav će učinak njihove reči imati i šta će biti ukoliko ih otkrijete.
  5. Kako laganje može izazvati napetost u vratu, obratite pažnju da li dok priča sa vama proteže vrat ili dira okovratnik.
  6. I ako smešno deluje nije ni malo povod za smeh kada potvrdno klima glavom dok govori „ne“ ili obrnuto. Ako osoba šalje različite signale telom od onoga što govori verovatno laže.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *