Kako poklanjati cveće

Kako poklanjati cveceCveće je najčešći poklon zato što je najprikladniji za svaku priliku. Ako idemo u goste ili smo pozvani na ručak, ako želimo da čestitamo praznik i da učinimo posetu nikada nećemo pogreštiti ako ponesemo cveće kao poklon. Ali kad poklanjamo cveće treba znati neke detalje.

Uputstvo

  1. Boja cveća kod nas ne igra značajnu ulogu,ali ima zemalja gde se cveće određene boje može predati samo određenim ljudima i u određenim situacijama.
  2. Vrste cveća koje ne treba poklanjati je takozvano grobljansko cveće a to su:
    hortenzije, i hrizanteme naročito.
  3. Poklanjaju se ruže i karanfili. Zatim gladijole i ciklame. Zumbuli se češće poklanjaju prilikom šetnje ili nekog izlaska. To cveće poklanja prijateljica prijateljici ili zaljubljeni mladić devojci kad se sastanu.
  4. Buket cveća treba uvek da se sastoji od neparnog broja cvetova i po pravilu da bude iste boje. Buket sastavljen od raznobojnog cveća ako nije poljsko, ne smatra se baš dobrim ukusom.
  5. Cvet se umota u tanak beli papir ili celofan i žena koja ga prima odmota i stavi ga odma u vazu.
  6. Ponekad se cveće šalje ne donosi, već šalje. Ovo se često radi kada se šalje umetnicama kao znak priznanja i poštovanja za njihovo ostvarenje. U ovim prilikama se šalje u posebnim kutijama uz obaveznu ceduljicu onoga koji šalje.
  7. Pročitajte još saveta o poklanjanju cveća
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Kako bolje komunicirati

I pored toga što ljudi komuniciraju svakodnevno i na različite načine,i pored toga što je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *