Kako iscepati farmerke

Kako iscepati farmerkeIscepane farmerke nikada ne izlaze iz mode, zato nije loše imati bar jedan ovakav par u plakaru. Vaše je da li ćete nositi skinny farmerke, ravnog kroja, tamne, svetle ili crne. Industrijski iscepane i obrađene farmerke se danas mogu kupiti bilo gde, ali zašto trošiti novac kada možete da iskoristite i stare farmerke koje još uvek nisu za bacanje, a odlično vam stoje.

Kako iscepati farmerke

  1. Farmerke pre cepanja možete tretirati izbeljivačem rublja (cele ili mestimično) kako biste postigli efekat starih/bledih farmerki. Ovaj korak može pomoći u cepanju, a ako ne volite blede farmerke, onda ovaj korak preskočite.
  2. Efekat „prirodnog“ cepanja ćete najbolje postići ako koristite finu šmirglu. Ovde je bitno da unapred odlučite koja mesta na farmerkama želite da iscepate i da onda pratite niti tkanja. Šmirglajte poprečno ili uzdužno, u zavisnosti od toga da li želite da se vide niti i rese ili ne.
  3. Možete koristiti kamen za pete. Postupak je sličan kao u prethodnom koraku.
  4. Žilet ili tanki nožić mogu pomoći u bržem cepanju farmerki, brže nego u prethodnim koracima, ali ovde morati imati sigurnu ruku.
  5. Makaze su najčešći izbor za cepanje farmerki i pravljenje resa, ali je sa njima verovatnije da ćete upropastiti farmerke, nego u prethodnim koracima.
  6. Četka za ribanje u kombinaciji sa žiletom, šmirglom, kamenom, makazama ili nožem će stvoriti sjajan efekat.
  7. Kako izabrati farmerke
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *