Kako osvežiti staru torbu

Retro je uvek u modi. Našli ste maminu, tetkinu ili bakinu staru torbu od kože ili eko kože, zaključujete da vam ona sada najviše odgovara i rado biste je nosili, ali izgleda staro, izmučeno i prljavo? Možete se obratiti lokalnom saraču za pomoć, ali niste sigurni u njegov kvalitet ili nemate dovoljno novca. Ne zaboravite da uvek postoje lekovi koje možete sami da primenite.
Kako osveziti staru torbu

Kako osvežiti staru torbu

  1. U zavisnosti od toga koliko je torba prljava (govorimo o prljavštini koja se prosto nalepila na torbu od nošenja i vremena) možete koristiti pamučnu suvu krpu i običnu pastu za zube. Ako niste sigurni da je krpa pamučna, uzmite veći komad vate ili tupfere, nanesite za početak malo paste za zube i krenite da trljate od jednog kraja torbe do drugog. Kada mislite da ste završili, uzmite još jedan čist komad vate i prebrišite torbu ponovo, ali ovoga puta bez paste.
  2. Krema za ruke je izbor većine. Takođe vam treba pamučna krpica, vata ili tupfer, nanosite kremu na njih ili direktno na torbu i trljajte. Ne samo što će očistiti torbu, nego će i omekšati kožu na pregibima i povratiti joj sjaj.
  3. Možete koristiti bezbojnu pastu za obuću. Sigurno je imate negde u kući.
  4. U prodavnicama nameštaja možete naći jeftinu i kvalitetnu tečnost za čišćenje kože, kao i kreme i paste za održavanje.
  5. Umesto kreme za ruke možete koristiti i mleko za telo.
  6. Ako torba nije puno prljava, može vam pomoći i obična vlažna maramica za bebe.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

3 komentari

  1. Za osvezavanje stare torbe mozete koristiti Nivea kremu za ruke.

  2. Avatar photo

    Sve predmete od prave ili veštačke koze mažem kremama na bazi pčelinjeg voska.Tako tašna bude sjajna i glatka,a istovremeno je zaštićena površinskim voštanim slojem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *