Kako smuvati devojku

Žene su čudo. Svaka je drugačija, svakoj se drugačije prilazi, svaka ima različita interesovanja. Međutim, ja ću ovde pokušati da izdvojim par uopštenih „pravila“ koja vam mogu pomoći u ostvarenju svog cilja, a ostalo je na vama i vašoj magiji.
Kako smuvati devojku

Kako smuvati devojku

  1. Budite prirodni.
    Zaboravite sve muške časopise koje ste pročitali, zaboravite sve filmove koje ste gledali, zaboravite sve tipične rečenice. Ne trudite se da se uklopite u stereotip zavodnika, nemojte da glumite da ste nešto što niste. Jednostavno, budite svoji i ponašajte se onako kako vam je najprijatnije, u skladu sa granicama pristojnosti, naravno. Ako joj se ne dopadnete onakvi kakvi jeste, onda takva devojka i ne treba da vas zanima.
  2. Budite spontani.
    Lepe i pametne devojke su čule za sve „žvake“, jer im se stalno neko nabacuje. Tako da kod njih nikakva klišeizirana „žvaka“ za nabacivanje neće proći i ostavićete loš utisak o sebi pre nego što stignete i da joj se predstavite. Recite joj ono što vam je zaista palo na pamet.
  3. Budite iskreni.
    Devojka će provaliti da je lažete i pre nego što otvorite usta. Umesto da smišljate pesnički kompliment, bolje je da joj kažete ono što zaista mislite i osećate. Ako vam je jedina misao u tom trenutku da je ona lepa i pametna, onda joj tako i recite i izvinite joj se na iskrenosti. Garantovano će vas zapamtiti posle toga.
  4. Budite pristojni.
    I to ne mislim pristojni u smislu ljigavih saveta da se ponašate usiljeno pridržavajući joj stolicu ili kaput, već pristojni u razgovoru sa njom. Sigurno će to primetiti, svakako će joj se dopasti i biće joj neizmerno drago što se trudite zbog nje. Sećate se scene iz filma „Lajanje na zvezde“ kada Filozof na korzou prilazi devojci i onda joj se najpre izvinjava što joj prilazi na ulici, pa onda počinje razgovor? E pa, tako nekako. Ako vas ovakva devojka pre zapamti kao „dobrog mladića“, a ne „dobrog frajera“, onda kod nje imate šanse.
    Razgovarajte onako kako biste voleli da neko razgovara sa vašom sestrom, mamom, bakom…
  5. Budite prijatelj.
    Razgovarajte opušteno i prijateljski i time ćete i nju opustiti. Onog momenta kada je sigurna u vas i kada oseća da može da vam veruje, vreme je da i vi budete iskreni i da joj otvoreno kažete da vam se dopada. Ako vas odbije, nemojte odmah da očajavate, već nastavite komunikaciju. Muvanje devojke zahteva vreme, pa ako niste spremni za takav lov, onda nije trebalo ni da se upuštate u to.
  6. Budite duhoviti.
    Ništa brže ne opušta devojke nego humor. Pričanje viceva može svako, ali biti duhovit u trenutku je talenat retkih. Ako ste jedan od takvih srećnika, onda ste na konju. A ako ne – probajte da gledate kako to rade „stand up“ komičari. Osim toga, nikako nemojte da ismevate druge ljude oko vas, jer takve ljude niko ne voli. Radije se šalite na svoj račun, jer će joj to reći da ste sigurni u sebe.
  7. Ne budite patetični.
    Ne zevajte u nju kao crtani film, jer ćete je tako pre uplašiti, nego staviti do znanja da vam se dopada. Ne ponašajte se prema njoj previše zaštitnički, ali nemojte ni da ste previše hladnokrvni.
  8. Skoncentrišite se.
    Ako već razgovarate sa njom, onda joj se posvetite. Telefon, gledanje TVa, čitanje novina ili šetanje pogledom po okolini ne dolazi u obzir. Ako ste sa njom, onda budite sa njom. Odmeravanje drugih devojaka će je definitivno odbiti od vas. Potezi za koje mislite da su šarmantni, kao na pr. odmeravanje neke devojke dok otpijate gutljaj svog pića ili slučajno dodirivanje njenih grudi u prolazu, su potezi koji zapravo pokazuju da ste prostak, a ne zavodnik.
  9. Šarm.
    Sa osmehom su svi šarmeri. Ne zaboravite da se smešite i trudite se da se oboje smešite sve vreme. Osim toga, svi su lepši sa osmehom.
  10. Teme o kojima ćete razgovarati su jako bitne.
    Ako devojku poznajete od ranije, onda teme pripremite unapred. Ako ste je tek upoznali, onda je lepo pitajte za njena interesovanja. Kada ona bude počela vas da pita, to je verovatno zato što je zanimate. Međutim, možda vas pita čisto iz kurtoazije, tako da ćete ovde morati sami da procenite šta je šta.
  11. Ako vam je devojka dala do znanja da je zanimate, nemojte nikako da se opuštate i slavite, jer pravi posao je tek počeo. Tek sada treba da je zainteresujete za vas. Telefonom je pozovite onda kada budete želeli. Ako je to istog dana kada vam je svoj broj dala, onda je pozovite i napravite šalu od toga. „Pravilo“ da morate čekati par dana da je pozovete je glupost. Pozovite je kada želite. Kao što rekoh, kod devojaka gluma ne prolazi.
  12. Budite originalni.
    Stereotipi kod devojaka ne prolaze, jer su ih sve videle. Smislite nešto što ćete razumeti samo vas dvoje. Ovime joj dajete do znanja da smatrate da je ona jedna jedina, a ona će to umeti da ceni.
  13. Budite inovativni.
    Neka svaki susret sa vama bude vredan pamćenja. Devojke morate uvek iznova osvajati.
  14. Ne vređajte ni nju, ni druge žene.
    Nego naprotiv, budite puni poštovanja. „Savete“ da ćete je privući i navesti da se trudi oko vas, samo ako je vređate, su saveti koje je smislio neko ko nema pojma o ženama.
  15. Ne branite svoju teritoriju napadno.
    Dozvolite i drugim ljudima da uđu u vaš krug, dajte joj slobodu da priča i sa drugima. Velika je verovatnoća da ćete u većem društvu pokazati svoje prave čari, a njoj dajete priliku da vas oceni sa distance. Kada ste u većem društvu, bacite joj povremeni značajan pogled i ne zaboravljajte da i nju uključite u razgovor koji ste počeli sa nekim drugim. Ovim joj dajete do znanja da vam je stalo do njenog mišljenja, a njoj će to značiti.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija
Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

12 komentari

  1. Sad bi nesto napisao,ali ce ispasti da samo ja komentarisem tvoje clanke :D

  2. Avatar photo

    fin tekst, ali konkretno nešto i univerzalno mislim da ceo tim naučnika ne bi mogao da dešifruje ;-)

  3. A moze li da ti se desi da budes baksuz??? Pogledaj te moju sliku pa procenite jesam li baksuz ili los covek?

    • Avatar photo

      Moguce je da nisi ni jedno ni drugo. Nekada se desavaju stvari koje jednostavno nisu pod tvojom kontrolom i umesto da oko njih razbijas glavu, bolje ih prihvati takvima kakve jesu. Mozda se devojci ne svidjas, mozda se plasi veze, mozda postoji gomila faktora koji joj otezavaju da prihvati tvoje udvaranje… Moze da bude bilo sta, nemoj odmah da pretpostavljas da je problem u tebi. Ali ako te je devojka odbila, onda moras da se pomiris sa tim. Onda nemoj da navaljujes, nego nastavi da budes prijatan, sarmantan, prirodan, smiren. Mozda joj samo treba vremena da te upozna? U ljubavi nema zurbe, samo uspori malo. I najvaznije – i sa tom devojkom i sa svima ostalima razgovaraj kao sto bi razgovarao sa svojom majkom, sestrom, bakom… Ako uspes da postanes drugar sa svim devojkama i zenama oko sebe, mozda ti otkriju neke tajne koje ce ti pomoci da postanes pravi osvajac :) Nadam se da sam pomogla. Pozdrav :)

  4. I da nemojte da blenete za ribom 3 godine ako te nece pa jebiga matori nije jedina u moru…

  5. ja bi da mi pomognete ako moze. Situacija sledeca: Ja sam rekao da se lozim na nju, ona je rekla ne. Pristala je ipak da budemo samo prijatelji. Ja sam malo pricao sa njom(postavio sam joj samo tri pitanja). I nzm sta sad da radim, trenira odbojku kao i ja, vidjam je na treninzima, ali slabo da komuniciramo posta ja nesmem da zapocnem razgovor.

  6. probacu ovo nekada

  7. Branislav Djuricic

    Da li je prihvatljivo biti surovo iskren?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *