Kako napisati ljubavno pismo

Kako napisati ljubavno pismoŽelite vašoj devojci napisati ljubavno pismo? Divno! Pošto vas sada zanima kako da to i uradite, došli ste na pravo mesto.

Pismo treba da bude napisano sa puno smisla, originalnosti i ljubavi, koju će ona i kroz ta slova u pismu da oseti.

Nemojte upadati u zamku nekih predrasuda da je pisanje pisama zastarelo ili da to nije frajerski. Baš naprotiv, taj neki retro fazon može biti jako simpatičan i romantičan.

Prva stvar koja je preduslov za lepo ljubavno pismo je da nađete mir da bi mogli da se dobro skoncentrišete i date svoj maximum da prenesete emocije na slova. Potrudite se da vas niko ne ometa i eventualno pustite neku laganu muzikicu koja vas podseća na dane kada ste se smuvali, ili kada ste nešto lepo radili zajedno, i odmah ćete se osećati sjajno a reči će same navirati i ideja o čemu pisati i šta pisati će se sama stvoriti.

Razmislite šta tačno želite da napišete, koliko dugačko da to bude i kakve tačno emocije bi voleli da to pismo u njoj probudi.
Uz slušanje neke lagane muzikice koja vas seća na divne trenutke provedene sa njom, sigurni smo da će te vrlo lako odlučiti šta ćete joj napisati.
Kao prvo, budite iskreni. Otvorite se, i pišite iz srca, svojim rečima joj sastavite neki kratak ljubavni stih koji će biti samo vaš. Budite originalni. Nekada je i pet reči efektnije nego cela strana, ako su ukumponovane sa stilom i ako u njoj probude potrebne emocije.
I naravno, budite i romantični, jer žene padaju na romantiku koja se iskaže na pravi način uz dovoljno iskrenosti.

Nikako nemojte biti vulgarni niti bilo šta slično, jer ljubavna pisma nisu za to. Vaša devojka dok to čita treba da se oseti voljenom i željenom. Treba da oseti svu vašu ljubav koju joj pružate iz dana u dan, a to pismo samo treba da je podseti na to i da to što duže održi u njenom srcu.

Uz originalno pisanje pismo, za kraj budite originalni i u njegovom davanju. Smislite koji je najbolji način da joj to podarite.
Romantična večera u dvoje i to slatko pismo na stolu?
Ili možda u paketu sa cvećem pa sve to poslato na kućnu adresu?
Ili npr mirišljave svećice poređane u obliku srca na njenom krevetu i pismo u njemu?

To su samo neki od predloga, vama je da izaberete onaj koji vam se najviše sviđa, ili da oblikujete neki novac prema vašim željama. Izbora je mnogo, mi smo vam pomogli, a na vam je samo da to sprovedete u delo, i naravno – da vašu devojku ostavite bez texta, a sa puno ljubavi u srcu…

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *