Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Sigurno se mnogima od vas dešavalo da imate viruse na usb drive-ovima (na fleš memoriji, memorijskoj kartici itd.) koji se stalno šire od kompjutera do kompjutera. Program Panda USB Vaccine nudi alatku koja „vakciniše“ vaš usb drive i čitav kompjuter od virusa i time smanjuje mogućnost da se sam usb drive i kompjuter zarazi.
Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Kako koristiti program Panda USB Vaccine

  1. Skinite program Panda USB Vaccine.
  2. Nakon instalacije, ubacite vaš usb drive u računar.
  3. Kliknite na malu ikonicu (izgleda kao špric) dole desno u taskbar-u. Kada vam otvori novi prozor, imaćete dve opcije. Kod prve možete da vakcinišete čitav kompjuter klikom na „vaccinate computer“ dugme, a ispod imate opciju da vakcinišete usb drive (fleš memorije, memorijske kartice, prenosni hard disk itd.) takođe klikom na „vaccinate USB“.Kliknite na vaccinate dugme pored OBE opcije i time ste vakcinisali vaš kompjuter i usb drive.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dusan Lazarevic

Pozz,ja sam mladi graficki dizajner i html coder pocetnik i dolazim iz juzne Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *