Kakopedija > Internet > Sigurnost > Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Sigurno se mnogima od vas dešavalo da imate viruse na usb drive-ovima (na fleš memoriji, memorijskoj kartici itd.) koji se stalno šire od kompjutera do kompjutera. Program Panda USB Vaccine nudi alatku koja „vakciniše“ vaš usb drive i čitav kompjuter od virusa i time smanjuje mogućnost da se sam usb drive i kompjuter zarazi.
Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Kako koristiti program Panda USB Vaccine

  1. Skinite program Panda USB Vaccine.
  2. Nakon instalacije, ubacite vaš usb drive u računar.
  3. Kliknite na malu ikonicu (izgleda kao špric) dole desno u taskbar-u. Kada vam otvori novi prozor, imaćete dve opcije. Kod prve možete da vakcinišete čitav kompjuter klikom na „vaccinate computer“ dugme, a ispod imate opciju da vakcinišete usb drive (fleš memorije, memorijske kartice, prenosni hard disk itd.) takođe klikom na „vaccinate USB“.Kliknite na vaccinate dugme pored OBE opcije i time ste vakcinisali vaš kompjuter i usb drive.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 5, prosek: 3,80

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Pozz,ja sam mladi graficki dizajner i html coder pocetnik i dolazim iz juzne Srbije.

Ostavite odgovor