Kakopedija > Kuća i dvorište > Uradi sam > Kako očistiti eko kožu

Kako očistiti eko kožu

Eko koža (inače sinonim za skaj) s’ vremena na vreme zahteva održavanje, a ovde su objašnjeni načini na koje se sve to radi.
Kako ocistiti eko kozu

Kako očistiti eko kožu

  1. U većini slučajeva, biće dovoljna krpa i mlaka voda. Prilikom odabira krpe gledajte da krpa bude 100% pamučna, i da koristite destilovanu vodu, mada i obična voda će zadovoljiti potrebe. Navlažite krpu mlakom vodom i lagano prebrišite eko kožu, a zatim ostavite da se prirodno osuši.
  2. Ukoliko se pojavila neka fleka, uzmite tečni sapun ili sredstvo za pranje sudova, malo mlake vode i sundjer. Postupak je sledeći: utrljajte deterdžent/tečni sapun u nakavšen sundjer, nakvasite eko kožu i lagano sundjerom prelazite preko eko kože kružnim pokretima. Ukoliko je u pitanju neka naslaga (recimo trag od neke namirnice) možete koristiti i neku mekšu četku.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 9, prosek: 4,22

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Pozz,ja sam mladi graficki dizajner i html coder pocetnik i dolazim iz juzne Srbije.

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

Ostavite odgovor