Kako očistiti eko kožu

Eko koža (inače sinonim za skaj) s’ vremena na vreme zahteva održavanje, a ovde su objašnjeni načini na koje se sve to radi.
Kako ocistiti eko kozu

Kako očistiti eko kožu

  1. U većini slučajeva, biće dovoljna krpa i mlaka voda. Prilikom odabira krpe gledajte da krpa bude 100% pamučna, i da koristite destilovanu vodu, mada i obična voda će zadovoljiti potrebe. Navlažite krpu mlakom vodom i lagano prebrišite eko kožu, a zatim ostavite da se prirodno osuši.
  2. Ukoliko se pojavila neka fleka, uzmite tečni sapun ili sredstvo za pranje sudova, malo mlake vode i sundjer. Postupak je sledeći: utrljajte deterdžent/tečni sapun u nakavšen sundjer, nakvasite eko kožu i lagano sundjerom prelazite preko eko kože kružnim pokretima. Ukoliko je u pitanju neka naslaga (recimo trag od neke namirnice) možete koristiti i neku mekšu četku.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dusan Lazarevic

Pozz,ja sam mladi graficki dizajner i html coder pocetnik i dolazim iz juzne Srbije.

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *