Kakopedija > Posao i novac > Internet zarada > Kako zaraditi preko YouTube partnerskog programa

Kako zaraditi preko YouTube partnerskog programa

YouTube poseduje partnerski program koji omogućava članovima da zarade tako što se postavljaju plaćene reklame u okviru klipova koji su članovi napravili. Ovaj partnerski program omogućava članovima detaljnu demografsku statistiku pregleda klipova kao i brojna autorska prava i zaštite nad klipovima.

Da bi neko postao član YouTube partnerskog programa potrebno je da ima veliku popularsnost kao član YouTube-a, što znači da redovno kreira i ubacuje nove klipove na svoj kanal, da ima veliki broj pretplatnika na svom kanalu, kao i da klipovi imaju veliki broj pregleda na dnevnom nivou. Pored ovoga svi klipovi moraju biti originalni i ne smeju kršiti autorska prava. Sve ovo se uzima u obzir prilikom primanja članova u partnerski program.

Ukoliko član koji želi da uđe u partnerski program ispunjava uslove može da aplicira preko YouTube sajta.
Ovde možete pročitati dosta više detalja o partnerskom programu na YouTube-u.

Izvor: How to Make Money on YouTube

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 15, prosek: 3,73

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Kakopedija
Kreator sajta kakopedija.com. Sajt sam pokrenuo u želji da napravim portal na kome će posetioci moći da podele svoje znanje, savete i iskustvo i tako pomognu drugima.

SLIČNO

Kako zaraditi na ClickBank

ClickBank predstavlja jedan od najboljih sajtova čiji se način plaćanja svodi na to da kad …

3 komentari

  1. makemyday

    Upravo sam se pitala čemu služete reklame na YouTube-u i ko od njih zaradjuje, kad evo i odgovora! Nije baš kratkotrajan proces i potrebno je imati Adsense nalog, ali dobro je znati da postoji i ta opcija zarade.

  2. Koliko je potrebno pregleda i pretplatnika imati da bi nekome odobrili članstvo u programu?

  3. Nikola Davidović

    Moj drug zarađuje preko youtube na ovaj način. On je producent i na svoj kanal uploaduje isključivo svoju muziku. Kaže da je zarada jako mala, ali ga ništa ne košta da je ostvari. Preko youtube on reklamira svoju muziku besplatno a plus i zarađuje. Ako postane popularniji ponudiće mu i bolji ugovor, što podrazumeva veću zaradu.

Ostavite odgovor